Jared Leto als seriemoordenaar naast Denzel Washington en Rami Malek?

Jared Leto als seriemoordenaar naast Denzel Washington en Rami Malek?

Het lijkt erop dat we drie met een Oscar bekroonde acteurs in één film gaan zien!

Een tijdje geleden tekenden Oscarwinnaars Denzel Washington en Rami Malek al voor de thriller The Little Things. Zij zullen de hoofdrollen vertolken in John Lee Hancock's nieuwe film, o.a. bekend van The Blind Side en de recente The Highwaymen. Toch moest nog een belangrijke rol ingevuld worden en het lijkt erop dat Hancock wéér een met een Oscar bekroonde acteur aan de haak heeft weten te slaan, namelijk Jared Leto.

De film gaat over een oude sheriff, Deke (Washington) die bijna met pensioen mag gaan. Toch moet hij nog een belangrijke zaak oplossen met de hulp van detective Baxter (Malek). Samen moeten ze een beruchte seriemoordenaar weten te vangen. De twee kunnen het echter niet zo goed met elkaar vinden. Ondanks het feit dat Deke een goede sheriff is, werkt hij vaak niet geheel volgens het boekje, iets waar Baxter moeite mee heeft. Ook heeft Deke een duister geheim, dat als gevolg van de zaak dreigt uit te komen.

Leto als de seriemoordenaar
Als alles goed gaat, zal Leto de seriemoordenaar gaan spelen. De opnames van de film zullen ook al over een paar maanden van start gaan, dus Leto zal hoogstwaarschijnlijk snel vastgelegd worden. De film is eveneens afkomstig van de studio Warner Bros, die al eerder met Leto werkte aan Blade Runner 2049 en Suicide Squad.

NieuwsFilm

meest populair