MCU bevat straks meer vrouwen en meer diversiteit

MCU bevat straks meer vrouwen en meer diversiteit

Phase 4 is een hele grote kans voor Marvel Studios.

Nu Avengers: Endgame te zien is geweest, werkt Marvel Studios hard aan het verzekeren van zijn toekomst. De helden waar de studio groot mee is geworden en die de afgelopen twaalf jaar te zien waren, zijn nu immers weg. Phase 4 is dus enorm belangrijk en vormt meteen een kans om de boel te resetten.

Dat zal ook gebeuren, vertelt producent Trinh Tran. Zij sprak met de site ComicBook.com over de franchise en vertelt dat fans kunnen verwachten dat er veel meer vrouwen en diversiteit naar het MCU komen.

Heel ander MCU
"Waar ik het meest naar uitkijkt, is dat er meer vrouwen en meer diversiteit te zien zal zijn," begon Tran. "Ik ben zelf een minderheid en vrouw en deel van het MCU en vind het heel belangrijk dat je dat vertaald ziet worden naar films. Dat is vooral heel belangrijk als je je bedenkt dat we in een wereld leven waarin iedereen anders is. Dat we straks Shang-Chi hebben en Black Widow en meer soortgelijks, is denk ik heel goed en maakt dat het MCU nog meer zal leven bij het publiek."

Ze kijkt er dan ook heel erg naar uit dat er straks heel wat verschillende groepen te zien zijn in het MCU. Benieuwd welke? Lees dan hier onze special over Phase 4.

NieuwsFilm

meest populair