Humor

Honest Trailer 'Avengers: Endgame' - tijdreizen is ook in het MCU lastig

De Screen Junkies zijn terug en nemen de grootste film ooit op de hak.

door Jim Pedd om 06:00 in Humor
Avengers: Endgame komt binnenkort uit op thuismedia en dus is er nu een Honest Trailer vrijgegeven door de Screen Junkies. Zij maken vooral het tijdreizen in de film belachelijk, maar loven de film ook als een bevredigende conclusie van een wereldwijde nerdfranchise, die uit 21 films bestaat en elf jaar duurde.

Afgelopen april maakte Marvel Studios een einde aan de Infinity Saga. Endgame bleek een monsterhit, zodanig dat de film (na een klein kunstje van Marvel) de best verdienende film ooit werd, als je de box office niet voor inflatie corrigeert. Nu zet Marvel natuurlijk volop in op zijn toekomst, om de komende tien jaar veilig te stellen. Maar voordat het zo ver is, moeten we nog even wachten, want er is even wat rust van de filmstudio. De eerstvolgende MCU-film is Black Widow en die is pas in mei 2020 in de bioscopen te zien. Maar mocht je band zijn om je te vervelen, is er altijd nog de dvd-versie van Endgame. In Nederland is de film vanaf 30 augustus verkrijgbaar op thuismedia.

Hieronder de Honest Trailer!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JayBee

Avatar

Niet heel erg grappig. Vroeger maakten ze 'trailers' om een film compleet af te kraken. Nu is het meer een (te lange) recensie dat niet al te kritisch is en ondertussen van alles en nog wat aan het promoten is. Heeft ongetwijfeld te maken met de verkoop van ScreenJunkies aan Fandom vorig jaar, waardoor ze ook in de zakken van de industrie zijn beland.

Da Villain

Avatar

Eens met JayBee. Vroeger waren ze veel beter.

NieuwsFilm

meest populair