Algemeen

Krijgen we 'Namor' in Phase 5?

Bosslogic ziet het in ieder geval zitten...

door Niels van Arkel om 18:08 in Algemeen
Een van de Marvel films die in de komende jaren naar de bioscopen komt is de sequel op de populaire solofilm Black Panther. Over de schurk in de film is nog weinig bekend, maar naast Kraven the Hunter wordt steeds vaker de naam van Namor genoemd.

Namor is de koning van het onderwaterrijk Atlantis. In Jonathan Hickman's New Avengers #22 voerde de twee landen (Wakanda en Atlantis) een oorlog tegen elkaar. Steeds meer mensen hebben flinke interesse om deze oorlog in de Black Panther-sequel te zien. En er wordt een interessante naam genoemd voor de rol van Namor: Henry Golding.

Dit bericht bekijken op Instagram

Namor @blackpanther #TwoKings @henrygolding

Een bericht gedeeld door Bosslogic (@bosslogic) opDe ster uit de film Crazy Rich Asians heeft al eens aangegeven een rol in de MCU te zien zitten. Nu heeft Instagram-artiest Bosslogic ons weer een handje geholpen om hem in de rol te kunnen inbeelden.

Voor Namor geldt echter wel een rechtenprobleem. Marvel Studios heeft niet het recht om een solo film over Namor te maken. Die rechten liggen namelijk, net als die van The Hulk, bij Universal.Black Panther 2 is onderdeel van Phase 5, wat betekent dat we de film pas in 2023 (of later) kunnen zien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

ik vraag me af of we naast Howard ook Donald duck in het mcu krijgen

NieuwsFilm

meest populair