Algemeen

Zit Batman in 'The Suicide Squad'?

Het lijkt er niet op.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Zit Batman in The Suicide Squad? Een fan vroeg het op Instagram en kreeg zowaar een reactie van regisseur James Gunn. Mocht je erop gehoopt hebben, dan moeten we je teleur stellen, want het lijkt er niet op dat de gemaskerde Bruce Wayne wederom te zien is.

Nathaniel Brail vroeg of Batman in de film voor kon komen. Daarop reageerde Gunn met de opmerking dat The Batman in juni 2021 te zien zal zijn en dat in The Suicide Squad voornamelijk... het Suicide Squad te zien zal zijn.

Het is geen definitieve ontkenning, maar het lijkt er wel op dat de film van Gunn geen ruimte bidet aan Batman. Vreemd is dat trouwens niet, want Ben Affleck is gestopt als Batman en opgevolgd door een jongere Robert Pattinson. Dan zou het gek zijn als de jongere versie van Batman terugkeert, aangezien we wel een aantal originele Squad-castleden terug zien keren. Zo is Margot Robbie terug als Harley Quinn en Viola Davis als Amanda Waller.

The Suicide Squad is vanaf 5 augustus 2021 te zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Het is sowieso al chaos. Enkele keren terug, dus is het een rechtstreeks vervolg. Maar ze stoppen wel met Batman, en al zeker met The Joker (uit de eerste SS). Maar ze bestaan in de die wereld, dus negeren lijkt me toch moeilijk. Er komt wel weer een nieuwe Batman- en een nieuwe Joker-film, maar die hebben dan weer geen connectie. Maar ondertussen doen we wel vriendelijk verder met de oude Aquaman en Wonder Woman.

McGraig

Avatar

Als hij alleen in zijn pak een korte actiescene heeft kan elke stuntman met een fikse kaaklijn het doen. Of voor mijn part Peter R de Vries. Daar hoeft geen Affleck of Pattinson aan te pas te komen.

Rich Art

Avatar

@Rutherford: Ik meen me te herinneren dat Wonder Woman 1984 toch een soort van losstaande film gaat worden. Zelfs niet helemaal aansluitend op de vorige...

Robbepost

Avatar

'geen ruimte bidet aan Batman'

Dat is toch zo'n ding om je reet mee schoon te maken........

ThysRomani

Avatar

Headline: Zit Batman in The Suicide Squad?

Na klikken: Het lijkt er niet op.

Aan de ene kant clickbait. Aan de andere kant: hilarische post

NieuwsFilm

meest populair