Algemeen

Keren de Infinity Stones terug in het Marvel Cinematic Universe?

Dat is een belangrijke vraag voor de toekomst.

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
De Infinity Saga beslaat de eerste 22 films van het Marvel Cinematic Universe. Centraal staat de queeste van Thanos () om alle zes de Infinity Stones te bemachtigen en die te gebruiken om de helft van het universum te doden. Keren de stenen in de toekomst nog terug?

Tijdens een Q&A rond
Avengers: Endgame bevestigen regisseurs [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/56515]Joe en Anthony Russo dat Thanos de stenen niet echt vernietigd heeft. Hij heeft ze verkleind tot atomisch niveau. "Ze bestaan nog wel in het universum." Dat betekent dat de stenen dus nog wel voorkomen in het universum, al moesten onze helden ze wel van andere plekken zien te halen om hun plan tot uitvoer te kunnen brengen.

Komen ze terug?
De grote vraag die nu heerst, is of de stenen nog terug zullen keren. Ergens lijkt het een mooie manier om nu te stoppen met de zes stenen die de gebruiker vrijwel almachtig maken. Maar tegelijk danken helden als Captain Marvel en Doctor Strange hun macht aan de stenen. Daar komt bij dat Doctor Strange de Time Stone gebruikt om de balans in het multiversum te gebruiken en om de realiteit te beschermen.

Als de stenen echt weg zijn, is het dus zomaar mogelijk dat het multiversum daardoor uit elkaar begint te vallen. Dat zou dan kunnen leiden tot de gebeurtenissen van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Denken jullie dat de Infinity Stones terugkeren in het MCU?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik dacht dat toen thanks de 6 infinity stoned had vernietigd dat ze terug keerde naar in oorspronkelijke plaats in het universum.

ajleppink

Avatar

Adam Warlock lijkt me dan

kokosnoot

Avatar

Zou super zwak zijn! Omdat je dan eigenlijk zegt, ze zullen altijd moeten blijven bestaan en daarmee...de jacht en controle over de stenen is eeuwigdurend! Dus..verhaallijnen die steeds op het zelfde neer komen. Wordt zo voorspelbaar en saai. Als in De machtige slechterik A gaat opnieuw achter de stenen en de controle aan. A wordt gedood bij het einde. De machtige slechterik B gaat achter de stenen aan. enzv enzv. Eeuwig herhalende verhaallijn die zo voorspelbaar is.

Absoluut Niet doen!

ajleppink

Avatar

Daar heb je een punt.

NieuwsFilm

meest populair