Onverwachte keuze bij hoofdrol 'G.I. Joe: Snake Eyes'

Onverwachte keuze bij hoofdrol 'G.I. Joe: Snake Eyes'

Dit is niet de acteur die je zou verwachten.

In 2009 en 2013 verschenen er films gebaseerd op de speelgoed- / comicreeks 'G.I. Joe: A Real American Hero'. Deze werden erg wisselend ontvangen, maar financieel deden ze het aardig. Al eventjes staat de spin-off Snake Eyes op het programma en nu is bekend wie dit personage gaat spelen. En ergens is dit een wat onverwachte keuze.

De meest voor de hand liggende keuze zou de Schotse acteur Ray Park zijn. The Hollywood Reporter bevestigt echter dat de Maleisische acteur Henry Golding (Crazy Rich Asians, Last Christmas, The Gentlemen) het personage zal spelen. Op het eerste logisch aangezien je zou zeggen dat de Ninja een Aziaat zou zijn.

Snake Eyes eigenlijk geen Aziaat
Ondanks dat zijn gezicht amper te zien is in de comics, is Snake Eyes oorspronkelijk geen Aziatisch personage. Paramount kiest er dus voor om het personage een andere afkomst en achtergrond te geven. En die zaken zijn in de comics nagenoeg onbekend.

Ray Park was te zien in films G.I. Joe: Rise of Cobra (2009) en G.I. Joe: Retaliation (2013). Robert Schwentke ((RED, R.I.P.D.) regisseert Snake Eyes, gepland voor een release in oktober 2020.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair