Gerucht: WandaVision brengt de X-Men naar het MCU

Gerucht: WandaVision brengt de X-Men naar het MCU

De schrijver van Iron Man 3 denkt het wel te weten.

Drew Pearce, die het scenario van Marvel-film Iron Man 3 schreef, denkt dat Marvel Studios de serie WandaVision gaat gebruiken om mutanten naar het Marvel Cinematic Universe te brengen. Het is een interessante theorie, die we eerder al eens hoorden in verband met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

"Het zou mij niets verbazen als WandaVision de manier vormt waarop ze mutanten naar het MCU brengen," vertelde Pearce tegenover de site Collider. Hij sprak met de site over de aankomende streamingdienst van Disney, Disney Plus, waarin meerdere MCU-series verbonden worden met de films van de franchise.

Direct verbonden
De serie rond Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) vormt ook een terugkeer voor Vision (Paul Bettany). Dat is interessant, want het personage overleefde de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War niet. De verwachting was daarop dat hij niet direct terug zou keren, maar dat gebeurt dus wel in deze serie. Daar de serie direct verbonden is aan de tweede solofilm voor Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, lijkt deze zich in het heden van het MCU af te spelen.

Naar verluidt komen de X-Men dankzij het multiversum naar het MCU. Mogelijk zal Scarlet Witch er in haar serie voor verantwoordelijk zijn dat er een portaal naar een ander universum komt, omdat ze manieren zoekt om haar geliefde Vision terug te brengen. Aan Doctor Strange om samen met haar de consequenties te overzien.

Wat denken jullie?

NieuwsFilm

meest populair