Duitse komiek scoort rol in James Gunns 'The Suicide Squad'

Duitse komiek scoort rol in James Gunns 'The Suicide Squad'

Plaatselijke hunk gevonden...

Heeft James Gunn verborgen talent gevonden of is het maar een vreemde keuze? De Duitser Flula Borg heeft een rol gekregen in The Suicide Squad, en zijn filmografie is niet echt typerend voor een superhelden of -schurkenfilm...

Flula Borg, de naam doet hoogstwaarschijnlijk geen belletje rinkelen. Hij is een Duitse DJ en komiek, en acteerde in een aantal films en tv-series. De meeste van zijn rollen zijn echter stemmen in animatiefilms zoals Alvin and the Chipmunks: The Road Chip en Ferdinand. Borg had ook wel een rol in Pitch Perfect 2, waar hij ene Pieter Kramer speelde. Een logisch CV voor The Suicide Squad kan je het niet noemen.

Bekijk de afbeelding

De geliefde van...
Maar misschien heeft Flula Borg wel een dijk van een screen test afgelegd, wie zal het zeggen? In ieder geval valt er over de rol die hij zal spelen enkel te zeggen dat hij de geliefde van één van de andere personages zal spelen, de love interest dus. Meestal heb je voor dat soort rollen vooral de looks nodig, en dat zit wel goed.

Afwachten dus of het personage van Borg en Margot Robbies Harley Quinn een stel worden. Verder zullen ook Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Captain Boomerang) en Joel Kinnaman (Rick Flag) hun rollen uit Suicide Squad weer op zich nemen. Nieuwkomers Idris Elba, David Dastmalchian en Daniela Melchior vervoegen de cast. The Suicide Squad zie je vanaf 5 augustus 2021 in de zalen.

NieuwsFilm

meest populair