Algemeen

Één tijdreismissie uit 'Avengers: Endgame' zou oorspronkelijk heel anders verlopen

Hierbij zou het voor Hulk veel moeilijker zijn geweest in de Time Stone te verkrijgen.

door Steven van der Vegt om 22:30 in Algemeen
We moesten een jaar lang wachten om erachter te komen hoe de Avengers alle mensen die vervaagden door de vingerknip van Thanos in Avengers: Infinity War weer terug konden krijgen. In het in april verschenen vervolg Avengers: Endgame kregen we eindelijk het antwoord, al werd deze methode vooraf reeds gespeculeerd. En mocht je niet weten waar we het over hebben, dan heb je de film waarschijnlijk nog niet gezien en moet je allicht stoppen met lezen: spoilers!

Die oplossing bleek tijdreizen te zijn. De enige manier waarop de gebeurtenissen uit Infinity War ongedaan gemaakt konden worden, was om terug in de tijd te reizen en de Infinity Stones weg te kapen van hun originele plek. Zo zouden de Avengers met een tweede vingerknip, ofwel 'snap', de eerste ongedaan kunnen maken. Een groot deel van de film zagen we de superhelden op verdeelde missies om deze Infinity Stones in het verleden te verzamelen. Een van deze missies was oorspronkelijk echter een stuk ingewikkelder geweest dan dat we in de film zagen.

Hulk & The Ancient One
Zo moest Hulk/Bruce Banner in Doctor Strange zijn Sanctum Sanctorum de Time Stone gaan ontvreemden. In de film resulteerde dit in een intellectuele discussie tussen Bruce Banner en The Ancient One. In het originele scenario was dit daarentegen nog een stuk ingewikkelder, zo laat scenarist Christopher Markus weten. "Aanvankelijk hadden we een andere manier waarop ze aan de Time Stone zouden komen. Hier zouden een aantal personages in het Sanctum Sanctorum inbreken, waarbij ze opgejaagd zouden worden door vreemde dingen die daar gebeuren en ingesloten raken. Dit dwaalde uiteindelijk te ver van de rest van het verhaal af, dus het werd geschrapt. Maar het was leuk om te schrijven", aldus Markus.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hoewel dit met The Ancient wel geinig was had dit idee mij leuker geleken.
Met illusies en die narigheid had je hem kunnen laten knokken tegen oude karakters(Abomination en Ultron bijv)

NieuwsFilm