Nieuwe regisseur voor Sony's 'Spider-Man 3' en '4'?

Nieuwe regisseur voor Sony's 'Spider-Man 3' en '4'?

Jon Watts lijkt andere richting te kiezen.

Walt Disney en Marvel Studios lijken voorlopig te kunnen vertrouwen op de publieke opinie. Met #SaveSpidey, #SaveSpidermanFromSony, #SpiderManFarFromTheMCU, #SonyIsOverParty en #IHateSony3000 schaart zo'n beetje iedere fan zich achter de huidige aanpak rond de Marvel-superheld Spider-Man. Deadline meldt zelfs dat regisseur Jon Watts uitkijkt naar andere projecten.

Na de twee enorm succesvolle Spider-Man films Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU) is het moeilijk voor te stellen dat er geen vervolg komt. Toch lijkt Sony zijn eigen koers te (moeten) varen, doordat óf Kevin Feige geen tijd heeft (zoals Sony zegt) óf doordat ze er financieel niet uitkomen (volgens de geruchten).

Jon Watts: ook een eigen koers?
Regisseur Watts regisseerde met succes de twee solofilms in het MCU, maar volgens Deadline keert hij hoogstwaarschijnlijk niet terug voor de twee toekomstige solofilms. Deadline meldt dat er flink aan Watts wordt getrokken om andere films te maken.

Nu de publieke druk verder toeneemt op Sony (en ongetwijfeld Disney) om alsnog tot een overeenkomst te komen, zouden we niet vreemd op moeten kijken wanneer Kevin Feige en Amy Pascal binnenkort hun hernieuwde samenwerking bezegelen met een mooi interview. De vraag is natuurlijk ook nog hoe superster Tom Holland reageert op het nieuws.

NieuwsFilm

meest populair