De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Spider-Man: Into The Spider-Verse (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Persichetti, Peter Ramsey & Rodney Rothman | Cast: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, e.a.
Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, wordt op een dag gebeten door een radioactieve spin en krijgt daardoor superkrachten. Hij ontdekt dat er meer helden zoals hij zijn in andere dimensies. Zij moeten samenwerken om de Kingpin en een leger aan andere slechteriken te kunnen verslaan. Spider-Man: Into The Spider-Verse werd bekroond met de Oscar voor beste animatiefilm. Deze fantastische prent bevat weergaloze animatie en een sterk verhaal.

The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a.
Amerika, 1971. Roger en Carolyn verhuizen met hun vijf dochtertjes naar een vervallen landhuis. Als het gezin daar geterroriseerd wordt door een duistere kracht, roepen ze de hulp in van de bekende paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Genreregisseur James Wan weet als geen ander hoe je een spookhuisfilm moet maken en laat je constant op het puntje van je stoel zitten.

Downsizing (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexander Payne | Cast: Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz, e.a.
Als oplossing voor de overbevolking en klimaatverandering bedenkt een Noorse professor een manier om mensen te verkleinen. Paul en Audrey, een doodgewoon echtpaar, besluiten zich ook aan het veelbelovende experiment te wagen om als rijkaarden te kunnen leven in een kolonie voor kleine mensen. Downsizing is een vlotte film vol humor en mooie scènes.

Free Willy (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Wincer | Cast: Jason Richter, Michael Madsen, Mykelti Williamson, e.a.
Een weesjongetje werkt zich in de nesten en moet voor straf werken in een dolfinarium. Daar ontmoet hij de eigenwijze orka Willy, met wie hij een speciale band ontwikkelt. Als de jongen ontdekt dat de parkdirecteur Willy wil vermoorden, besluit hij het dier te redden door hem te bevrijden. Free Willy mag gerust een klassieker genoemd worden. Een heerlijke feelgoodfilm over een bijzondere vriendschap.

American Factory (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Bognar & Julia Reichert | Met: Junming Wang, Sherrod Brown, Dave Burrows, e.a.
In het postindustriële Ohio laait de hoop op als een Chinese zakenman een van de fabrieken heropent. Daardoor kunnen ruim tweeduizend arbeiders weer aan het werk. Toch zorgen de Chinese en Amerikaanse cultuurverschillen al snel voor botsingen en lijkt de Amerikaanse droom in duigen te vallen. American Factory is een interessante documentaire over een maatschappelijk onderwerp. Er is ook een nabespreking met de Obama's beschikbaar.


En verder onder meer...

Komedie
Oh Baby (2017)

Politieke thriller
Miss Sloane (2016)

NieuwsFilm

meest populair