Algemeen

Eindgevecht 'Avengers: Endgame' mist groots luchtgevecht

Hoe groot zou het gevecht eigenlijk geweest zijn?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Alweer even geleden werd duidelijk dat ook Sean Gunns Kraglin Obfonteri in de eindstrijd van Avengers: Endgame te zien was. Hij werd echter uit het grootse gevecht geschrapt.

In gesprek met Screen Rant liet Gunn, de broer van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn, weten dat er in de film eigenlijk een groots luchtgevecht zat.


"Alles wat ik je kan vertellen is wat we hebben geschoten. Het is duidelijk dat een deel van het materiaal niet voor niets uit het laatste gevecht werd gesneden. Vanuit een verhalend standpunt wilden ze niet doorgaan naar de Battle of the Sky, wat logisch is, maar ik kan alleen maar zeggen dat Kraglin zijn vin droeg. Hij had de Yaka-pijl bij zich, maar deze was omhuld en bleef omhuld."

Setfoto Kraglin
Eerder dook van Gunns Kraglin onderstaande setfoto op. Aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) wist Kraglin de hanenkam van de overleden Ravagers-leider Yondu Udonta te bemachtigen en speelde hij met de Yaka-pijl.

Dit bericht bekijken op Instagram

Yooo

Een bericht gedeeld door M.E.Y.S. (@mcu.eternal) op7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ultraThijs

Avatar

Zou leuk zijn geweest als je hem ook nog even in actie zag

Guyon2002

Avatar

Ik vond het erg tegenvallen dat hij niet te zien was, waarom Kraglin niet maar Howard the f*ng Duck wel?!

Rutherford

Avatar

Endgame miste wel meerdere dingen.

Mas7

Avatar

Ik mis ook een onderwatergevecht en een ruimtegevecht...

...lekker boeien!

Het was gewoon een gave veldslag:

ASSEMBLE!

23VDV23

Avatar

Ik vind dit onderdeel van de film sowieso overrated (in z'n geheel eigenlijk ook gewoon een rommelige film). Het gevecht tussen Thanos en de centrale helden aan 't begin is nog wel aardig, alsmede het moment dat het massaal wordt. Maar daarna is het vooral een kwestie van een lange lijst met personages afstrepen zonder dat het a la LOTR nou een interessante veldslag an sich wordt.

Pronk47

Avatar

Wordt Filmtotaal nu nooit eens Avengers Endgame moei?

NieuwsFilm