Algemeen

Gerucht: 'Game of Thrones'-held Kit Harington in Marvel-film, als Wolverine?

Jon Snow mogelijk naar Marvel Cinematic Universe.

door Bram de Groot om 13:08 in Algemeen
Nu 'The Infinity Saga' is afgerond gaat Marvel Studios de aandacht verleggen naar de volgende sage. Duidelijk is dat Phase 4 deze zal aftrappen en dat daarin het Marvel Multiverse een zeer belangrijke rol gaat spelen.

Met vijf films en vijf series en heel wat nieuwe namen kunnen we ons klaarmaken voor heel wat nieuw Marvel-vermaak in 2020 en 2021. Een grote naam in de volgende fase zou volgens Deadline acteur Kit Harington zijn. Hem zagen we recent nog als Jon Snow in het laatste seizoen van de HBO-serie Game of Thrones.

Onbekende rol
Deadline meldt dat Marvel Studios en Kevin Feige de acteur graag in hun films wilt hebben. De deal zou waarschijnlijk al rond zijn. Mogelijk wordt hij tijdens het huidige D23 Expo gepresenteerd. Vele fans denken ondertussen dat Marvel hem wilt als Wolverine.

Met Black Widow (1 mei 2020), Eternals (6 november 2020), Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings (21 februari 2021), Doctor Strange and the Multiverse of Madness (7 mei 2021) en Thor: Love and Thunder (5 november 2021) heeft Marvel Studios uiteraard al heel wat mooie films staan.

De kans bestaat uiteraard ook dat Harington te zien is in één van de series The Falcon and the Winter Soldier (najaar 2020), WandaVision (voorjaar 2021), Loki (voorjaar 2021) of Hawkeye (najaar 2021). Wat denk jij?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Amazing raph

Avatar

Zou geen slechte keuze zijn, goede acteur. En ik zie hem wel Wolverine spelen

SplashySleet20

Avatar

Het verbaasd me dat ze nog niks hebben gezegd over de multiverse Saga. Zo gaan dr volgende paar fases heten volgens de geruchten.

ThysRomani

Avatar

Wolverine lijkt me geen goed idee. Hij is te lief / niet gritty genoeg. Je wil iemand met zware groeven in 't gezicht. Teveel boyish charm. Voor Jon Snow werkte het prima. Ik vind het ook een goede acteur, maar het lijkt me dan ook weer niet verstandig om wederom de stress op de hals te halen van zo'n dergelijk personage (de vergelijkingen met hugh jackman etc.). Dude komt net uit een instelling.

Nee, een mooie andere (wellicht prominente) rol in het MCU is beter!

ultraThijs

Avatar

Kan ook zijn dat hij moonknight speelt?

Zembo

Avatar

Ik blijf voet bij stuk houden dan Eagerton Wolverine moet gaan spelen.

Guyon2002

Avatar

Zolang hij maar meer tekst krijgt dan ''I don't wunt it'' en ''She's ma queen''

Devenace

Avatar

Grappig dat mensen dit nog supporten ook, en jullie zullen krijgen wat jullie verdienen. LOL

Sunspot

Avatar

Zou kunnen, hij is nogal kort volgens mij, dat hoofd van hem is wel goed, diepliggende ogen, voorhoofd meer naar voren, bij de ogen.

Kan ook acteren, dus vind het eigenlijk geen slechte keuze

Goku32

Avatar

Dit zou geen slechte keuze zijn, want is echt een goeie actuer

Mav Damian

Avatar

Kit Harrington speelt Black Knight in The Enternals!

Davidius

Avatar

Ken de acteur niet, nooit got gekeken...(meer twd), weet wel, Logan is ook ooit jong geweest!... dus opties staan open en ik denk dat er genoeg acteurs zijn die James Howlett kunnen vertolken (origins?) ...nu denk ik dat er naast spidey, x-men, fantastic fout...sorry four wel genoeg flops zijn die mr Feige kan gebruiken om daar wél een succesverhaal van te maken! En ja ik denk wel dat Sony gaat 'caven'...
Ok....ze hebben misschien Woody wel als optie carnage....da's voor latere zorg Smiley face

NieuwsFilm

meest populair