Algemeen

Eerste blik op Emma Stone als 'Cruella'

De film ziet er eigenlijk helemaal niet slecht uit.

door Jim Pedd om 17:17 in Algemeen
We hebben vandaag een eerste blik gekregen op Disney-film Cruella de Vil. We zien actrice Emma Stone op dit beeld als de bekende schurkin. Zij wordt op het beeld van de film van regisseur Craig Gillespie vergezeld door Joel Fry en Paul Walter Hauser, die de rollen van haar hulpjes Jasper en Horace spelen.

Momenteel vinden de opnames van de film plaats in Londen, maar dat weerhield Disney er niet van om tijdens de D23 Expo alvast een foto vrij te geven van de remake. Veel details zijn er nog niet, al weten we dat Cruella in de film nog altijd actief is als een wannabe modeontwerpster die bekend staat als Estella.

Moeizame tijden
In de film zouden we Estella zien die werkt als verkoopmedewerkster en al haar vrije tijd besteedt aan het realiseren van haar droom als ontwerpster. Als het horloge van haar moeder gestolen wordt door haar rijke werkgeefster, The Baroness (Emma Thompson), besluit Estella te proberen het horloge terug te stelen en meteen naam voor zichzelf te maken.

Hieronder het beeld. De film is in mei 2021 in de bioscopen te zien.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Lijkt wel een parodie. Emma Stone heeft duidelijk niet de sinistere en duivelse uitstraling die Glenn Close met dit karakter wist op te roepen.

Gyros regime

Avatar

Deze film kan wel een beetje Tim Burton gebruiken.

Halvedonut

Avatar

Lijkt wel een mislukte mode foto.

Leon81

Avatar

De klaagclub is ook weer achter de geraniums vandaag gekomen hoor hahaha.

Goku32

Avatar

Leon81 hoezo mensen mogen toch hun mening geven. Over een foto

NieuwsFilm

meest populair