Wordt Captain Marvel slecht in toekomstige Marvel-films?

Wordt Captain Marvel slecht in toekomstige Marvel-films?

We weten nog niets over de toekomst van Captain Marvel.

Ondertussen zagen we Captain Marvel in drie films - inclusief de creditscène in Avengers: Infinity War. Het wisselend ontvangen personage van actrice Brie Larson zou zomaar een slechterik kunnen worden in het vervolg op Captain Marvel, als Marvel Studios de verhaallijn van een nieuwe comic volgt.

Kevin Feige's team bij Marvel Studios kan putten uit een enorme hoeveelheid verhaallijnen die zijn en worden geïntroduceerd in de strips van Marvel Comics, de bron van het enorme filmsucces. Nieuw bronmateriaal is de huidige reeks rond de heldin. Daarin is ze nu de meest gehate superheld en verliest ze haar krachten.

Haar nieuwste missie wordt het vermoorden van de Avengers! Hieronder een eerste indruk op 'The Last Avenger' in 'Captain Marvel #12', te verschijnen in november.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Zou het kunnen?
De kans lijkt klein dat dit direct gebeurt in Captain Marvel 2, maar er kan zeker naar opgebouwd worden. Niet heel veel fans zijn echt onder de indruk van het optreden van Larson en het zou zomaar kunnen dat ze beter uit de verf komt als een nietsontziende slechterik.

NieuwsFilm

meest populair