Trailer Bruce Springsteen documentaire 'Western Stars'

Trailer Bruce Springsteen documentaire 'Western Stars'

The Boss maakte de film zelf!

Bruce Springsteen maakt al jarenlang muziek en wordt gezien als een van de grootste Amerikaanse artiesten aller tijden. Springsteen schrijft eveneens muziek voor films. Denk bijvoorbeeld maar aan Streets of Philadelphia voor Philadelphia, aan zijn nummer voor The Wrestler en laatst werd ook bekend gemaakt dat 'The Boss' tevens een lied had gemaakt voor Harry Potter. Maar nu duikt Springsteen zelf ook nog eens achter de camera.

Springsteen bracht recentelijk zijn 19de album uit, de melancholische Western Stars, waar ook een film bij hoort, die dezelfde naam draagt. Deze is geregisseerd door Springsteen zelf en zal volgende maand tijdens het Toronto International Film Festival in premiere gaan. Warner Bros wist de rechten ervan te bemachtigen. De eerste trailer is nu ook vrijgegeven. Deze is hieronder te bekijken.



Waar gaat de film over?
Springsteen heeft onlangs een live-performance gegeven van zijn nieuwe album. Dit deed hij in zijn schuur voor een kleine groep mensen. De film laat het concert zien en blikt terug op belangrijke momenten in zijn leven en vooruit op wat er nog te wachten staat.

NieuwsFilm

meest populair