Opvallende Captain Marvel-knipoog in 'Avengers: Endgame'

Opvallende Captain Marvel-knipoog in 'Avengers: Endgame'

En de schermtijd per personage in de Avengers-tweeluik.

Of je het nou leuk vindt of niet; de berichten rond de dit jaar verschenen moeder der blockbusters blijven binnenstromen en veel FilmTotaal-bezoekers lezen deze maar al te graag! Ook vandaag hebben we weer wat kleine leuke details over Avengers: Endgame, en Avengers: Infinity War.

Als eerste een opvallende consatering rond het personage Carol Danvers / Captain Marvel van Brie Larson. Het blijkt namelijk dat het pak dat ze draagt als ze tijdens de eindstrijd terugkeert op Aarde wel erg veel wegheeft van het pak van de originele (mannelijke) Captain Marvel uit de comics - oftewel Mar-Vell. Vergelijk ze hieronder! Een leuke knipoog dus.

It just dawned on me why they inverted Carol's colors for Endgame. from r/marvelstudios

Schermtijd per personage
En dan is er iemand zo creatief geweest om een blik te werpen op de schermtijd per personage in zowel Infinity War als Endgame. Hieronder zie je de tijd vanaf het begin van Avengers 3 oplopen in seconden. Het blijkt dat Robert Downey Jr.'s Tony Stark 3001 seconden te zien is. Overigens ontbreekt Karen Gillans Nebula in het staatje. Zij kwam tot 1026 seconden.



NieuwsFilm

meest populair