Gaat de Marvel-filmwereld verder met twee Spider-Mans?

Tom Holland ziet Miles Morales graag verschijnen.

In Spider-Man: Homecoming werd er al gehint naar het bestaan van het personage Miles Morales. In de eerste MCU-solofilm van Tom Hollands Spinnemans zit namelijk het personage Aaron Davis (Donald Glover), de oom van Miles Morales - een latere Spider-Man.

Nu blijkt dat Holland het wel ziet zitten om Miles Morales tegen te komen in de derde Spider-Man film. Deze wordt waarschijnlijk geheel gemaakt door Sony Pictures en niet meer met Marvel Studios. Zou het kunnen dat onderstaande uitspraak van Holland tijdens een Q&A van GQ een soort van live action Spider-Man: Into the Spider-Verse uitlokt? Een fan vroeg hem of zijn Spider-Man dood moet gaan voordat we Morales zien.


"Nou, ik hoop dat dat niet gebeurt, omdat ik het scherm graag met Miles zou delen. Ik denk dat dat heel cool zou zijn. Ehm, en ik wil niet sterven, omdat ik heel graag Peter Parker speel, dus dat zou een beetje een spelbreker zijn."

Mogelijkheden
De kans is groot dat Marvel en Sony niet heel abrupt uit elkaar gaan, als ze besluiten dat de samenwerking stopt. Dit komt uiteraard doordat Holland wel te zien zal blijven als Spider-Man. Vooralsnog lijkt het erop dat Sony van plan is om de grootste Marvel-held te integreren in Sony's Universe of Marvel Characters, met op dit moment de films Venom (2018), Morbius (2020) en Venom 2 (vermoedelijk 2020).

Bovengenoemde titels bevinden zich mogelijk simpelweg in ander universum, iets dat indirect aangestipt zou kunnen worden in Marvel Doctor Strange in the Multiverse of Madness, te verschijnen in 2021.

NieuwsFilm

meest populair