'The Matrix 4' komt er veel eerder dan we dachten

'The Matrix 4' komt er veel eerder dan we dachten

De opnames zouden over een paar maanden al beginnen!

Mogelijk beginnen de opnames van The Matrix 4 volgend jaar al. De franchise werd in 1999 gelanceerd en is na vijftien jaar toe aan een nieuw deel. Dat wordt geregisseerd door een van de oorspronkelijke regisseurs, Lana Wachowski, en zou, zo horen we nu, mogelijk begin volgend jaar opgenomen worden.

Production Weekly meldt dat de opnames in februari 2020 van start zullen gaan. De werktitel van de film is volgens diezelfde site Project Ice Cream, wat natuurlijk helemaal niets zegt. Het zal dus afwachten zijn wat dit moet betekenen, maar we weten wel dat heel wat mensen die aan het oorspronkelijke succes werken, ook nu weer te zien zullen zijn.

Cast en crew
Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss keren terug als Neo en Trinity. Mogelijk is ook Laurence Fishburne weer te zien als Morpheus, al hebben we daar nog geen bevestiging van. Concept artists Geof Darrow en Steve Skroce keren ook weer terug en zullen het artwork verzorgen.

Welk verhaal de film vertelt is onduidelijk. Wel moet de terugkeer van Neo en Trinity goed uitgelegd worden, aangezien het duo dood ging aan het einde van The Matrix Revolutions. De film heeft nog geen releasedatum, maar als de opnames begin 2020 al beginnen, zou die release zomaar eens begin 2021 kunnen plaatsvinden.

NieuwsFilm

meest populair