Hoogbegaafde Will Smith gaat op terroristen jagen in 'Brilliance'

Hoogbegaafde Will Smith gaat op terroristen jagen in 'Brilliance'

De populaire acteur is na een kleine afwezigheid weer volledig terug op het witte doek!

Volgens Deadline heeft Will Smith zich aangesloten bij de verfilming van Marcus Sakey's romantrilogie BRILLIANCE door Paramount Pictures. Het project herenigt hem dan met Oscarwinnend scenarist Akiva Goldsman, eerder verantwoordelijk voor de succesvolle Smith-vehikels I, Robot (2004) en I Am Legend (2007).

In een toekomstige wereld worden zogenaamde 'Brilliants' (1% zeldzaam geborene met superieure mentale vaardigheden) zorgvuldig gevolgd door de overheid. Federal Agent Nick Cooper is hier één van en heeft de taak om een ​​radicale groep te infiltreren en zo een andere 'Brilliant' op te sporen die het hele land in een verwoestende burgeroorlog kan storten. Maar om hem te vangen, zal Cooper alles moeten overtreden waarin hij gelooft en zelfs zijn eigen soort moeten verraden.

Overvolle agenda
Van de BRILLIANCE-trilogie (inclusief de vervolgen A Better World en Written In Fire) zijn wereldwijd 2 miljoen exemplaren verkocht. Smith was al langer verbonden aan het project, maar stapte er in 2014 uit en zou bijna vervangen worden door Jared Leto. Noch de reden voor zijn vertrek toen, noch de reden van zijn terugkeer nu zijn onbekend.

Voorlopig kunnen we de 50-jarige acteur eerst nog volgende maand gaan aanschouwen in Ang Lee's sciencefictiondrama Gemini Man en vanaf januari in de langverwachte actieknaller Bad Boys For Life.

NieuwsFilm

meest populair