Celebrity

Robert Pattinson over Batman bijnamen en zijn snor in 'The Lighthouse'

En ex Kristen Stewart is trots op hem.

door FilmTotaal om 09:03 in Celebrity
Robert Pattinson. Als je de naam hoort, denk je waarschijnlijk snel aan de Twilight franchise, maar de acteur heeft de laatste jaren al in heel wat betere films gespeeld. Binnenkort zal Pattinson weer in twee grote projecten te zien zijn, namelijk in de erg goed onthaalde fantasy/horror-film The Lighthouse en natuurlijk in The Batman van Matt Reeves. De acteur laat zich nu over de twee projecten uit.

Zo zei de 33-jarige Pattinson over The Lighthouse: ''Het waren zware condities, maar dat vind ik juist fijn. Het voelt daardoor allemaal heel echt aan en als gevolg daarvan zit ik ook beter in de rol''. Toen hem werd gevraagd naar zijn indrukwekkende snor voor de film: ''De film mag dan wel in zwart en wit zijn, maar mijn snor moest toch de hele tijd geverfd worden omdat ik echt heel erg blond ben. Ik zie er dan een beetje uit als een 12-jarig jongetje met een hormoonprobleem'' grapte de acteur.

Battinson
Het is al een tijdje bekend dat Pattinson de nieuwe Dark Knight gaat spelen. Het duurt nog wel even voordat de film uitkomt, maar de vele filmfans kunnen er nauwelijks op wachten en hebben het er dan ook veel over. Zo gaan er al meerdere bijnamen rond zoals R-Batz en Battinson, maar Pattinson vindt beide namen niet veel: ''Ik weet niet echt wat ik ervan moet denken, maar ik probeer bijnamen maar liever te vermijden''.

Zijn Twilight-collega en ex-vriendin, Kristen Stewart, liet recentelijk nog weten erg blij voor Pattinson te zijn over het feit dat hij de nieuwe Batman gaat spelen: ''Hij is echt de enige die perfect geschikt is voor deze rol. Ik ben onwijs blij voor hem. Ik vond het echt gaaf toen ik kreeg te horen dat hij de nieuwe 'Caped Crusader' wordt!'' Wie weet, zullen de twee in de toekomst opnieuw samen het scherm delen, aangezien Warner Bros. blijkbaar interesse zou hebben in Stewart als de nieuwe Batgirl...

NieuwsFilm

meest populair