Algemeen

Vier gloednieuwe personageposters voor 'Terminator: Dark Fate'

Veel girlpower op de promotieaffiches van poging nummer zoveel in de reeks.

door Arjen Rooseboom om 23:02 in Algemeen
Studio 20th Century Fox heeft op Twitter een nieuwe reeks posters geplaatst van de belangrijkste karakters uit het aanstormende Terminator: Dark Fate, de zesde aflevering in de reeks en tweede reboot. Bekijk ze allemaal hieronder en kies jouw lot:

Vergeet alles wat er gebeurd is tussen Terminator 2 en nu. Dit is een verse verhaallijn zonder continuïteit van de laatste 3 delen. Sarah Connor moet een jong meisje beschermen die het doelwit is van een geavanceerde Terminator uit de toekomst. Hierbij krijgt zij hulp van een cybersoldaat die ook is teruggestuurd en uiteraard van de vertrouwde T-800.

Op de posters schitteren 'ouwe rotten' Arnold Schwarzenegger (T-800) en Linda Hamilton (Sarah Connor) samen met Mackenzie Davis (Grace), Natalia Reyes (Dani Ramos) en Gabriel Luna (Terminator). Edward Furlong (John Connor) ontbreekt helaas, maar zijn deelname is al wel zeker.
Terminator: Dark Fate, met Deadpool-regisseur Tim Miller achter de camera en terugkerend producer James Cameron achter de typemachine, komt op 31 oktober bij ons uit in de Nederlandse bioscopen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

krisiz

Avatar

Toch veel zin in!

SeanDeNiro

Avatar

Ze kunnen beter iets nieuws verzinnen maar dat zit er niet meer in. Herkauwen van een uitgebluste reeks is alles wat ze nog kunnen doen.

Daanminator

Avatar

@krisiz, ik ook hoor maar hou in je achterhoofd dat het niet beter dan 1&2 gaat worden.

Gigan72

Avatar

Doorsnee posters... maar poster nr 3 hahaha wat slecht

Sunspot

Avatar

Arnold ziet er badass uit

Sunspot

Avatar

Arnold ziet er badass uit

Artificialis

Avatar

Het is 2019 en nog steeds worden er foto's van personages op overduidelijke neppe achtergronden geplakt. Kan dit iets professioneler? Deze posters gaan echt geen extra publiek naar de film trekken.

Lewis

Avatar

Nou idd posters zijn erg amateuristisch. Maar ach ik kijk hem toch wel.

Sunspot

Avatar

Zie het nu pas, maar lijkt alsof Arnold Terminator eenkogen op zijn kop heeft gehad,zal wel zijn om te laten zien dat Arnold een Terminator isSmiley face

NieuwsFilm

meest populair