Vier gloednieuwe personageposters voor 'Terminator: Dark Fate'

Veel girlpower op de promotieaffiches van poging nummer zoveel in de reeks.

Studio 20th Century Fox heeft op Twitter een nieuwe reeks posters geplaatst van de belangrijkste karakters uit het aanstormende Terminator: Dark Fate, de zesde aflevering in de reeks en tweede reboot. Bekijk ze allemaal hieronder en kies jouw lot:

Vergeet alles wat er gebeurd is tussen Terminator 2 en nu. Dit is een verse verhaallijn zonder continuïteit van de laatste 3 delen. Sarah Connor moet een jong meisje beschermen die het doelwit is van een geavanceerde Terminator uit de toekomst. Hierbij krijgt zij hulp van een cybersoldaat die ook is teruggestuurd en uiteraard van de vertrouwde T-800.

Op de posters schitteren 'ouwe rotten' Arnold Schwarzenegger (T-800) en Linda Hamilton (Sarah Connor) samen met Mackenzie Davis (Grace), Natalia Reyes (Dani Ramos) en Gabriel Luna (Terminator). Edward Furlong (John Connor) ontbreekt helaas, maar zijn deelname is al wel zeker.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Terminator: Dark Fate, met Deadpool-regisseur Tim Miller achter de camera en terugkerend producer James Cameron achter de typemachine, komt op 31 oktober bij ons uit in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair