De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Geostorm (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dean Devlin | Cast: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, e.a.
Door extreme klimaatveranderingen wordt het leven op aarde bedreigd. Een geavanceerd satellietsysteem waarmee het weer beïnvloed kan worden lijkt een oplossing te bieden, maar al snel blijkt de technologie te haperen en zelf ook weerproblematiek te kunnen veroorzaken. Aan de architect van het project om de planeet te redden. Geostorm is een typische rampenfilm. Vermakelijk, maar niet bijzonder. Desalniettemin is hij prima voor op een vrije zaterdagavond.

Batman Begins (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Gary Oldman, Michael Caine, e.a.
Bruce Wayne zag als klein jochie zijn ouders voor zijn ogen vermoord worden. Als volwassen man strijdt hij tegen criminaliteit en onrecht in zijn thuisstad Gotham. Dit doet hij onder zijn dekmantel 'Batman' en met de hulp van politieagent James Gordon. Samen nemen zij het onder meer op tegen een maffiabaas en corrupte dokter. Batman Begins is een sterke superheldenfilm van topregisseur Christopher Nolan. De sfeer is lekker grimmig, de actie is goed en Christian Bale maakt indruk als de titelheld.

I Still See You (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Speer | Cast: Bella Thorne, Richard Harmon, Thomas Elms, e.a.
In deze boekverfilming begeeft Veronica zich onder de geesten en ontmoet tien jaar na een dodelijke ontploffing een spookachtige jongeman die de scheiding tussen leven en dood laat vervagen. Samen met haar mysterieuze klasgenoot Kirk gaat ze op onderzoek uit in de schaduwwereld. Daar blijkt een sluwe moordenaar rond te spoken. I Still See You is een spannende horrorfilm met een sciencefiction tintje, voldoende romantiek en een prima cast.

Time Freak (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Bowler | Cast: Asa Butterfield, Sophie Turner, Skyler Gisondo, e.a.
Stillman is een natuurkundig genie, maar slaagt minder in de liefde. Wanneer zijn vriendin Debbie, zijn eerste grote liefde, hun relatie verbreekt, hoopt hij deze te redden met de herkansingen die een door hemzelf gebouwde tijdmachine hem biedt. Daarvoor moet hij de nodige fouten die heeft begaan fixen. Time Freak is een charmante film met een fijne cast. Een alleraardigst tussendoortje dus.

Evelyn (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Orlando von Einsiedel | Met: Orlando von Einsiedel en familie
In deze documentaire staat een persoonlijk familiedrama centraal. Orlando von Einsiedel won eerder een Oscar voor zijn korte documentaire The White Helmets (2016) en kroop voor dit nieuwe werk achter de camera om zijn eigen familie te filmen over zijn broer die tien jaar geleden, lijdend aan schizofrenie en depressie, zelfmoord pleegde. Het gezin blijkt dit trauma diep te hebben begraven en in deze documentaire besluiten de nabestaanden hun pijn eindelijk met elkaar te delen. Wat volgt is een emotioneel portret, gefilmd tegen de achtergrond van schitterende Britse landschappen.


En verder onder meer...

Actie
Rush Hour 3 (2007)

Documentaire
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea (2019)
Our Godfather (2019)

Komedie
Drunk Parents (2019)
Tall Girl (2019)
Destination Wedding (2018)
Hedefim Sensin (2018)

Sciencefiction
Shanghai Fortress (2019)

Thriller
Warning Shot (2018)

NieuwsFilm

meest populair