Algemeen

Gerucht: Iron Man keert terug in 'Black Widow'!

En dat zou niet heel vreemd zijn.

door Bram de Groot om 14:39 in Algemeen
In Avengers: Endgame had het eindgevecht grote gevolgen voor de grootste held uit het Marvel Cinematic Universe en dit was overduidelijk voelbaar in de opvolger Spider-Man: Far From Home. Tony Stark a.k.a. Iron Man lijkt niet voorgoed weg uit de reeks.

Volgens Deadline keert Robert Downey Jr. terug in de eerstvolgende Marvel Studios-film Black Widow. Heel vreemd zou zijn terugkeer niet zijn, aangezien het een prequelfilm betreft die zich afspeelt tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War, een periode waarin Scarlett Johanssons Natasha Romanoff haar eigen pad kiest vanwege de 'Sokovia Accords'.

Secret Avengers, of een Skrull?
In die periode zijn er de Secret Avengers. Er wordt nu online gesuggereerd dat er een reeds opgenomen scène gebruikt gaat worden waarin Stark en Romanoff met elkaar praten en waarin Stark het advies geeft dat ze moet vluchten. Deze verwijderde scène zou in het verleden zijn vertoond tijdens fanbijeenkomsten.

Een andere optie zou kunnen zijn dat Tony Stark wordt ingevuld door een Skrull. Dit is voor nu behoorlijk giswerk, maar sinds de introductie van de Skrulls in Captain Marvel is dit zomaar mogelijk. Black Widow verschijnt in mei 2020.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik denk dat stark aan het begin van de film zou mee doen ofzo. Tot dag natahsa vlucht. Of in een paar flashbacks uit civil war. Of stark jaagt op black Widow. Om haar terug te krijgen bij haar team in de film. En dat aan het einde van de film Captain America komt. En natahsa rektruteerd voor de secret Avengers.

Frietgezicht

Avatar

^ Uberhaubt gaat FT soms iets te ver met spoilers. Ook al kom je er nu bijv achter dat Rey doodgaat hoeft dat niet op FT.

Ik las ergens dat de zaal ontplofte in Amerika toen Jameson door dezelfde acteur gespeeld verscheen in Far From Home. Ik wist het al door een artikel hier.
Net als de dood van Mystique en laatst lees ik (maybe) de eindscene van Rise of Skywalker. Dat moet je niet willen vertellen in een artikel.

Gigan72

Avatar

Wel origineel Iron man in een solo film van een ander

Ereptile

Avatar

@Gigan72 *kuch* Spider-Man Homecoming *kuch*

Frietgezicht

Avatar

^ En Captain 3 en soort van Spidey 2 en Hulk film. Sarcasme van gigan ;)

Gigan72

Avatar

Een gerucht vindt ik geen spoiler het is maar een gerucht.
En Iron man zit bijna in elke Marvel film dus no surprise there

@Friet jij snapt hem...

Civilian Supreme

Avatar

Vertrouwen ze niet genoeg op Black Widow alleen? Pak je weer net wat extra publiek mee door Iron Man er in te stoppen. Nu nog Night Monkey er in.

Offtopic
Vanmiddag maar weer eens Infinity war gekeken maar het is schrikbarend hoeveel kwaliteitsverschil er tussen die film en Endgame zit. IW is echt een topfilm.

NieuwsFilm

meest populair