Gerucht: Iron Man keert terug in 'Black Widow'!

Gerucht: Iron Man keert terug in 'Black Widow'!

En dat zou niet heel vreemd zijn.

In Avengers: Endgame had het eindgevecht grote gevolgen voor de grootste held uit het Marvel Cinematic Universe en dit was overduidelijk voelbaar in de opvolger Spider-Man: Far From Home. Tony Stark a.k.a. Iron Man lijkt niet voorgoed weg uit de reeks.

Volgens Deadline keert Robert Downey Jr. terug in de eerstvolgende Marvel Studios-film Black Widow. Heel vreemd zou zijn terugkeer niet zijn, aangezien het een prequelfilm betreft die zich afspeelt tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War, een periode waarin Scarlett Johanssons Natasha Romanoff haar eigen pad kiest vanwege de 'Sokovia Accords'.

Secret Avengers, of een Skrull?
In die periode zijn er de Secret Avengers. Er wordt nu online gesuggereerd dat er een reeds opgenomen scène gebruikt gaat worden waarin Stark en Romanoff met elkaar praten en waarin Stark het advies geeft dat ze moet vluchten. Deze verwijderde scène zou in het verleden zijn vertoond tijdens fanbijeenkomsten.

Een andere optie zou kunnen zijn dat Tony Stark wordt ingevuld door een Skrull. Dit is voor nu behoorlijk giswerk, maar sinds de introductie van de Skrulls in Captain Marvel is dit zomaar mogelijk. Black Widow verschijnt in mei 2020.

NieuwsFilm

meest populair