Complete 'It' moet 7 uur gaan duren!

Complete 'It' moet 7 uur gaan duren!

Met ook nog nieuw op te nemen scènes.

Regisseur Andy Muschietti wist te verrassen om van het eerste deel van de 'It'-tweeluikverfilming een doorslaand succes te maken. Ondanks dat It: Chapter Two toch iets minder werd ontvangen en de opbrengst iets achterloopt op de voorganger, komt er waarschijnlijk een complete versie van zeven uur!

Als Muschietti zijn zin krijgt, dan maakt hij van beide delen een geheel. Deze film zou zeven uur moeten gaan duren én scènes moeten gaan bevatten die achterbleven in de montagekamer of nog opgenomen moeten worden. Hij sprak al vaker over zijn gewenste "supercut" en hij gaf wat meer details in een nieuw interview.


"Ik ben van plan een supercut te maken, een versie van het verhaal die de twee films bevat met al het materiaal dat niet is opgenomen in de bioscoop- of thuisversie. En mogelijk een aantal scènes die ik nog niet heb opgenomen.

Twee uur extra beeldmateriaal!
Voor de snelle rekenaar onder ons; de bioscoopversies duren gezamenlijk echter ruim 5 uur (135 + 169 = 304 minuten). De regisseur geeft aan een versie te willen maken van 7 uur en dit zou in houden dat er zo'n 2 uur aan extra beeldmateriaal toe wordt gevoegd. Een miniserie van zo'n 7 of 8 afleveringen zou natuurlijk ook een optie kunnen zijn.

Overigens moet Muschietti binnenkort (ook) aan de bak met de DC-film The Flash die waarschijnlijk in 2021 of 2022 verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair