Algemeen

Nieuwe 'Saw' zet naaldenscène uit 'Saw 2' in de schaduw

De regisseur moest ervan douchen.

door Bram de Groot om 07:14 in Algemeen
Ben jij fan van de Saw-films? Zo ja, dan kijk je waarschijnlijk al uit naar de volgende film in de reeks die in de zomer van 2020 moet verschijnen. De film - voor nu Saw 9 - wordt op dit moment in elkaar gezet en de regisseur liet nu weten een behoorlijk heftige scène te hebben gemonteerd.

Met een script van komiek Chris Rock en een hoofdrol voor Samuel L. Jackson keert de franchise volgend jaar terug met een negende deel. De film zou een "re-imagining" van de eerste film of franchise zijn. De regisseur heet Darren Lynn Bousman en hij moest na het zien van bepaalde scènes bijna even douchen.

Heftiger dan 'needle pit'-scène?
De regisseur geeft aan dat de bekende naaldenscène uit Saw 2 (2005) concurrentie krijgt. De scène wordt dus behoorlijk pijnlijk en / of bloederig.


Hieronder zie je die bewuste scène. De nieuwste Saw zou oorspronkelijk met Halloween 2020 in de bioscoop verschijnen, maar werd recent verplaatst naar 15 mei 2020.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Leuk om met de kids toch een keer een bezoekje te wagen in de bios.

Sietzet

Avatar

Zoooooooo veel zin in

Hystor

Avatar

Ik hoop dat dit wat gore en leuke kills heeft. Qua kills is Saw echt goed, maar soms met verhaallijnen en personages niet.

Rohieth

Avatar

Chris Rock en Sam Jackson?
Klinkt meer als een spoof-film.

Blablazer

Avatar

Nooit aan mij besteed geweest ik vind het ziekelijk iemand die zo iets bedenkt spoort niet. Maar ik kijk het gewoon niet leuk de fans.

NieuwsFilm

meest populair