Algemeen

Dan Aykroyd bevestigt zijn terugkeer in de nieuwe 'Ghostbusters'!

Raymond Stantz is weer van de partij!

door Corneel Vanfleteren om 10:18 in Algemeen
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Dan Aykroyd keert terug in de nieuwe Ghostbusters, dat als derde deel bedoeld is. Het personage Raymond Stantz zal dus weer te zien zijn.

Aykroyd gaf gestalte aan Ray Stantz in de originele Ghostbusters (1984) en de sequel Ghostbusters II (1989). Nu komt daar dus een derde film bij. "Ik ben niet erg veel in beeld tegenwoordig. We hebben de Ghostbusters-film waar we nu mee bezig zijn en ik zal daarin meespelen", was het duidelijke antwoord van Aykroyd tijdens een podcast-interview.

Murray onzeker
Dan Aykroyd is enthousiast: "Ivan Reitmans [de regisseur van de twee originele films] zoon Jason heeft een nieuwe film geschreven genaamd, wel... Het zal Ghostbusters, de derde film worden. Het zal met alle, de meeste van de originele cast zijn en ook met jonge sterren." Een snelle verbetering van Aykroyd, want nog niet alle originele acteurs doen al zeker mee. Bill Murrays deelname blijft onzeker.

Als er echt een derde Ghostbusters komt, dan wil ook Dan Aykroyd het liefst een film met Bill Murray als Peter Venkman. "We hopen dat hij terugkomt" is het enige wat hij erover te zeggen heeft. Het is algemeen geweten dat Murray niet staat te springen om een derde Ghostbusters, en ook een mogelijke terugkeer bekeek hij met een hoop cynisme en sneren naar de studio.

Oude en nieuwe gezichten
Naast Aykroyd keert ook Sigourney Weaver terug, is Ernie Hudson vermoedelijk ook van de partij en zou de inmiddels overleden Harold Ramis weer te zien zijn door middel van archiefmateriaal. Nieuwe gezichten in de reeks zijn Paul Rudd (Ant-Man), Carrie Coon en Finn Wolfhard (It). De film van Jason Reitman moet vanaf 9 juli 2020 de bioscopen onveilig maken. Hopelijk ook met Bill Murray.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Het maakt mij niet uit of Bill Murray voor 5 seconden te zien is in GB 3. Als hij maar te zien is in deel 3. Anders vind ik hem gewoon een l*l. Wel komen opdraven in een zeer slechte cameo van de vrouwelijke Ghostbusters: Answer the Call, maar niet in de officiele deel 3. Daar zullen echte GB fans niet blij van worden. Waarom heeft Bill Murray toch ja gezegd tegen Paul Feig & Amy Pascal?

meanrat

Avatar

Die cameo in Paul Feigs snoepwinkel kan je in dit waarschijnlijk beter vervolg (kan moeilijk slechter) mooi gebruiken voor een flinke dosis zelfspot en een sneer naar dat gedrocht van Feig. En dat lag echt niet aan die vrouwen.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vond Rick Moranis juist erg grappig. Over hem staat er niks

Master Of Films

Avatar

Rick Moranis is 20 jaar geleden in het algemeen gestopt met acteren.

Hij heeft nog wel zijn stem verleend o.a. in Disney's Brother Bear 1 en 2. Hij heeft ook voor een documentaire zijn oude filmkarakter Bob McKenzie nog een keer gespeeld. Ook heeft hij 2 muziekalbums gemaakt. Kortom, hij leeft voornamelijk buiten de schijnwerpers.

Civilian Supreme

Avatar

Bill Murray is gewoon een dwarse eikel als hij het niet doet. Laatst zijn the dead dont die gezien, wat was die slecht zeg!
Niet eens flauw slecht maar echt gewoon slecht, waanzinnig saai en pijnlijk ongrappig. Dacht dat het zoiets als Zombieland zou zijn, niet dus...dat is een meesterwerk hierbij vergeleken.
Kon ook geen verschil merken met Murray en de zombies.

Sunspot

Avatar

Bill Murray moet erbij zijn

NieuwsFilm

meest populair