Dan Aykroyd bevestigt zijn terugkeer in de nieuwe 'Ghostbusters'!

Dan Aykroyd bevestigt zijn terugkeer in de nieuwe 'Ghostbusters'!

Raymond Stantz is weer van de partij!

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Dan Aykroyd keert terug in de nieuwe Ghostbusters, dat als derde deel bedoeld is. Het personage Raymond Stantz zal dus weer te zien zijn.

Aykroyd gaf gestalte aan Ray Stantz in de originele Ghostbusters (1984) en de sequel Ghostbusters II (1989). Nu komt daar dus een derde film bij. "Ik ben niet erg veel in beeld tegenwoordig. We hebben de Ghostbusters-film waar we nu mee bezig zijn en ik zal daarin meespelen", was het duidelijke antwoord van Aykroyd tijdens een podcast-interview.

Murray onzeker
Dan Aykroyd is enthousiast: "Ivan Reitmans [de regisseur van de twee originele films] zoon Jason heeft een nieuwe film geschreven genaamd, wel... Het zal Ghostbusters, de derde film worden. Het zal met alle, de meeste van de originele cast zijn en ook met jonge sterren." Een snelle verbetering van Aykroyd, want nog niet alle originele acteurs doen al zeker mee. Bill Murrays deelname blijft onzeker.

Als er echt een derde Ghostbusters komt, dan wil ook Dan Aykroyd het liefst een film met Bill Murray als Peter Venkman. "We hopen dat hij terugkomt" is het enige wat hij erover te zeggen heeft. Het is algemeen geweten dat Murray niet staat te springen om een derde Ghostbusters, en ook een mogelijke terugkeer bekeek hij met een hoop cynisme en sneren naar de studio.

Oude en nieuwe gezichten
Naast Aykroyd keert ook Sigourney Weaver terug, is Ernie Hudson vermoedelijk ook van de partij en zou de inmiddels overleden Harold Ramis weer te zien zijn door middel van archiefmateriaal. Nieuwe gezichten in de reeks zijn Paul Rudd (Ant-Man), Carrie Coon en Finn Wolfhard (It). De film van Jason Reitman moet vanaf 9 juli 2020 de bioscopen onveilig maken. Hopelijk ook met Bill Murray.



NieuwsFilm

meest populair