Algemeen

M. Night Shyamalan (Glass) komt met twee nieuwe thrillers

In 2021 en 2023 voor Universal

door Niels van Arkel om 15:45 in Algemeen
Goed nieuws voor de fans van het werk van regisseur M. Night Shyamalan: de regisseur komt namelijk met twee gloednieuwe thrillers voor Universal Studios!

Er is verder nog bar weinig bekend over de nieuwe projecten van de regisseur achter films als The Sixth Sense, Split en Glass (die dit jaar uitkwam).

Releasedata
Wat wel bekend is, zijn de releasedata. De eerste moet op 26 februari 2021 in de bioscoop verschijnen, de tweede (pas) op 17 februari 2023.

"M. Night Shyamalan blijft interessante en geheel originele verhalen schrijven en maken die kijkers over de hele wereld op het puntje van hun stoel laten zitten. Er is niemand zoals hij. Wij zijn heel blij dat M. Night weer voor ons heeft gekozen," laat Peter Cramer, CEO van Universal Pictures, weten.

Klein budget?
Ook is er nog de vraag wat het budget van de films gaat worden. De drie laatste films van Shyamalan, The Visit en eerdergenoemde Split en Glass, werden gezamenlijk voor maar 35 miljoen dollar gemaakt. Het lijkt er op dat ook deze films voor een soortgelijk budget gaan worden gemaakt.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Hoe lager het budget, hoe beter zijn films zijn.

SplashySleet20

Avatar

Ben ik de enige hier die zich afvraagt wat er zou gebeuren als M. Nicht een fast and the farious film zou laten maken.

Gandolfini

Avatar

Ja, je bent de enige.

Rich Art

Avatar

Lijkt me een beetje een vreemde keuze voor een F&F-film...

Rohieth

Avatar

"The Six Sense"
Serieus?

On: ik kijk er naar uit. Hopelijk zien we de oude Shyamalan terug.

Movieman2018

Avatar

Het is overduidelijk dat budget een rol speelt bij zijn films. Des te lager de budget des te beter zijn film. Ik denk dat hij zijn focus verliest wanneer hij grote projecten moet gaan maken. Bij kleine films weet hij beter zijn visie tot leven laten komen. Zie maar after earth en the last Airbender...

Goku32

Avatar

Je bent de enige

NieuwsFilm

meest populair