M. Night Shyamalan (Glass) komt met twee nieuwe thrillers

In 2021 en 2023 voor Universal

Niels van Arkel 17 september 2019 13:45 in Algemeen
Goed nieuws voor de fans van het werk van regisseur M. Night Shyamalan: de regisseur komt namelijk met twee gloednieuwe thrillers voor Universal Studios!

Er is verder nog bar weinig bekend over de nieuwe projecten van de regisseur achter films als The Sixth Sense, Split en Glass (die dit jaar uitkwam).

Releasedata
Wat wel bekend is, zijn de releasedata. De eerste moet op 26 februari 2021 in de bioscoop verschijnen, de tweede (pas) op 17 februari 2023.

"M. Night Shyamalan blijft interessante en geheel originele verhalen schrijven en maken die kijkers over de hele wereld op het puntje van hun stoel laten zitten. Er is niemand zoals hij. Wij zijn heel blij dat M. Night weer voor ons heeft gekozen," laat Peter Cramer, CEO van Universal Pictures, weten.

Klein budget?
Ook is er nog de vraag wat het budget van de films gaat worden. De drie laatste films van Shyamalan, The Visit en eerdergenoemde Split en Glass, werden gezamenlijk voor maar 35 miljoen dollar gemaakt. Het lijkt er op dat ook deze films voor een soortgelijk budget gaan worden gemaakt.

NieuwsFilm