Gerucht: 'Batwoman'-film met Kristen Stewart op komst

Gerucht: 'Batwoman'-film met Kristen Stewart op komst

Neem dit maar met een flinke korrel zout.

Naar verluidt krijgt Robert Pattinsons Dark Knight snel gezelschap van Batwoman. Warner Bros. zou werken aan een film rond het personage, dat nu op televisiezender The CW een eigen serie krijgt. En naar het schijnt moet niemand minder dan Kristen Stewart, die tegelijk met Pattinson doorbrak met de Twilight-franchise, de rol spelen.

We Got This Covered meldt op basis van bronnen binnen Warner Bros. dat Kate Kane binnenkort naar het witte doek komt. Het personage is nu populair bij fans en gezien de focus die Warner op diversiteit heeft gelegd, zou de lesbische misdaadbestrijdster goed in het DC-universum kunnen passen.

Meer Bat-personages
Warner Bros. koestert grote verwachtingen van The Batman. De hoop is dat de film een springplank kan vormen voor meer Bat-films. Een daarvan zou bijvoorbeeld rond Nightwing moeten zijn. Er werd ook even gedacht aan een film rond Batgirl van Joss Whedon, maar dat ging niet door. En nu zou gedacht worden over Batwoman.

Geinig overigens aan het feit dat Stewart genoemd wordt in deze context, is dat de actrice recent vertelde dat ze te horen kreeg haar seksualiteit geheim te moeten houden om een hoofdrol in een superheldenfilm te kunnen scoren. Dat vond ze, gelukkig, onzin en nu zou het mooi kunnen zijn als zij een openlijk homoseksuele superheldin kan spelen.

NieuwsFilm

meest populair