Waarom Colin Trevorrow (Jurassic World) het aanbod om 'Guardians of the Galaxy' te regisseren afsloeg

Waarom Colin Trevorrow (Jurassic World) het aanbod om 'Guardians of the Galaxy' te regisseren afsloeg

De regisseur vond zichzelf niet zo geschikt.

Regisseur Colin Trevorrow kennen we als de man die Jurassic World in goede banen leidde, maar hij had ook de regisseur van Guardians of the Galaxy kunnen zijn. In een interview legt hij uit waarom dat niet doorging.

"Ik ontmoette Marvel over Guardians of the Galaxy een lange, lange tijd geleden. Ja, heel erg vroeg [in de productie]. Het was een goed gesprek. Ik was geen comic book-jongen. Dat was niet echt mijn ding. Ik was een Star Wars-jongen, een Indiana Jones-jongen, een Spielberg-jongen, dat was mijn ding.", begint Trevorrow. Het is duidelijk dat hij van jongs af aan niet echt een klik had met de Marvel-wereld.

Persoonlijk betrokken
Trevorrow vervolgt: "Dus het was een goed gesprek, maar je moet iemand hebben die daarvan hield toen hij opgroeide, en er meer persoonlijk bij betrokken is. Zij moeten diegenen zijn die dat soort films regisseren. Het moet in je bloed zitten zoals ik dat had bij Jurassic World en de films waar ik nu bij betrokken ben." En door het gebrek aan een band met het MCU en de Guardians zei Trevorrow dus nee.

Marvel stelde daarop James Gunn aan, die na Guardians of the Galaxy een tweede deel mocht regisseren, en binnenkort begint aan Vol. 3. Trevorrow begint straks aan de regie van Jurassic World 3. Zo hebben beide regisseurs hun eigen filmreeks met Chris Pratt, en heeft ieder de reeks gevonden waar ze zich het beste in thuis voelen.

NieuwsFilm

meest populair