Trailer 'Knives Out' van 'Star Wars'-regisseur Rian Johnson!

Trailer 'Knives Out' van 'Star Wars'-regisseur Rian Johnson!

Een echte whodunit-thriller!

Voor hij het bekritiseerde Star Wars: The Last Jedi regisseerde, maakte filmmaker Rian Johnson onder meer de geliefde sciencefictionfilm Looper met Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt en Emily Blunt. Binnenkort verschijnt van hem een andere film, namelijk de thriller Knives Out.

Naast het whodunit-plot zijn er ook heel wat bekende gezichten te zien, met onder meer Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer. Vanaf 28 november draait Knives Out in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de nieuwste trailer!


In Knives Out wordt schrijver Harlan Thrombey (Plummer), vlak na zijn 85e verjaardag, dood aangetroffen in zijn woning. Detective Benoit Blanc (Craig) wordt op pad gestuurd om het mysterie op te lossen. Thrombey heeft namelijk nogal eigenzinnige en achterdochtige familieleden. Daarnaast zijn er een aantal stafleden die alles voor hem deden toen hij nog in leven was. Het bijhorende affiche hieronder.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair