Video

Trailer 'Knives Out' van 'Star Wars'-regisseur Rian Johnson!

Een echte whodunit-thriller!

door Bram de Groot om 18:58 in Video
Voor hij het bekritiseerde Star Wars: The Last Jedi regisseerde, maakte filmmaker Rian Johnson onder meer de geliefde sciencefictionfilm Looper met Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt en Emily Blunt. Binnenkort verschijnt van hem een andere film, namelijk de thriller Knives Out.

Naast het whodunit-plot zijn er ook heel wat bekende gezichten te zien, met onder meer Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer. Vanaf 28 november draait Knives Out in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de nieuwste trailer!


In Knives Out wordt schrijver Harlan Thrombey (Plummer), vlak na zijn 85e verjaardag, dood aangetroffen in zijn woning. Detective Benoit Blanc (Craig) wordt op pad gestuurd om het mysterie op te lossen. Thrombey heeft namelijk nogal eigenzinnige en achterdochtige familieleden. Daarnaast zijn er een aantal stafleden die alles voor hem deden toen hij nog in leven was. Het bijhorende affiche hieronder.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

Misschien een aansprekende cast, maar de trailer heeft mij zeker niet overtuigd. Lijkt een beetje 13 in een dozijn detective film. Maar goed, wellicht houden ze het beste tot in de zaal.

ExtraDip3000

Avatar

Ben benieuwd wie zijn JeUgD hIj Nu WeEr VeRpEsT ?

ThysRomani

Avatar

Nou, als ik verdulleme toch eerlijk moet zijn, spreekt me dit enorm aan! De trailer dan hé, de film moet nog blijken. Een Whodunit verhaal is - wat mij betreft - altijd interessant.

The Orient Express was de vorige op blockbuster niveau. We gaan het zien! Puur entertainment. Proef wel een vleugje Guy Ritchie trouwens.

Parisan

Avatar

@ExtraDip3000 Ben benieuwd wiens jeugd hij KAN verpesten met een origineel verhaal. Wiens jeugd heeft Looper eigenlijk verpest? Of die Breaking Bad afleveringen die hij heeft gedaan? Haters schreeuwen nu al dat zijn SW trilogie slecht gaat worden alleen omdat ze TLJ niet leuk vonden. Goede schrijvers durven hard te zijn voor personages. Zo krijg je karakterontwikkeling en spanning in het plot. Daarom is TLJ juist zo goed en wordt het door critici gewaardeerd en niet door fanboys die om hun jeugd huilen.

Popcultuurfreak

Avatar

@Parisan. Was een goede ontwikkeling voor Luke om een bittere oude man te worden die wegloopt van zijn verantwoordelijkheden. En daarna zonder pardon dood gaat net als Ackbar.
Niet alles dat zogenaamd 'realistisch' is is goed. Johnson maakte er zijn eigen fanfiction van en ging expres uit de bocht om alle plotpunten van JJ Abrams te vernietigen.
En jij vindt dat goed regisseren? Ik vindt het eerder het gedrag van iemand die veel te hard probeert om anders te zijn.
Daarbij heeft hij niet eens de nieuwe karakters goede character arcs gegeven. Finn en Rose waren echt puntloos in de film en hadden amper impact. Datzelfde geldt voor Poe.
Rey heeft geen training nodig want ze is zo'n groot wonderkind dat de oude jedi tempel ervoor mag afbranden. Ja geweldige writing.

Het is een goede director voor pretentieuze 'high art' persoonlijkheden misschien. Maar zet hem nooit achter een franchise, want hij zal uit zijn weg gaan om het van alle verwachtingen te ontdoen en de geest ervan te vernietigen.
Want is het niet leuk wanneer films net zo cynisch zijn als onze echte wereld? Daar is een plaats voor, maar Star Wars is dat dus niet.
Geef hem maar gewoon zijn eigen kleurplaten want hij weet het beter dan iedereen. En als je het daar niet mee eens bent ben je een 'kind' en een 'baby'. Rot op met dat soort gedrag joh.

NieuwsFilm

meest populair