Walt Disney zou weinig vertrouwen hebben in Captain Marvel van Brie Larson

Krijgt de heldin een kleinere rol in de franchise.

Voor wie de film Captain Marvel heeft gezien weet dat de Marvel-heldin Captain Marvel misschien wel het sterkste personage in de franchise is. Voor haar debuut werd aangegeven dat ze hét belangrijkste personage zou worden in de toekomst van de reeks.

Volgens Cosmic Book News, dat zich beroept op Overlord DVD, zouden Walt Disney en Marvel Studios haar toekomst in het Marvel Cinematic Universe heroverwegen. Dit zou ook te maken hebben met het vertrek van Spider-Man.

Kleiner aandeel voor Vers?
Tom Hollands Spider-Man zou namelijk een belangrijke rol hebben moeten vervullen in de toekomst van Brie Larsons Captain Marvel. Hij zou het wat stijve personage van Larson meer menselijk en levendig hebben moeten maken. Spider-Man zou ook meer humor moeten overbrengen naar Captain Marvel.

Vooralsnog is Captain Marvel 2 nog niet officieel aangekondigd en het is nog onbekend welke regisseur(s) er is of worden aangesteld. Het eerste deel was met een opbrengst van ruim $1,1 miljard een groot succes, dus mogelijk moet dit bericht met een korreltje zout genomen worden.

NieuwsFilm

meest populair