'IT: Chapter Two' hint naar 'Christine'!

'IT: Chapter Two' hint naar 'Christine'!

Zou er een film komen in dezelfde reeks?

De boeken van Stephen King hebben soms wat weg van de Pixar-animatiefilms. Met kleine hints wordt er in de boeken naar andere titels van de auteur verwezen. Zou Warner Bros. nu stiekem denken aan een Stephen King-filmuniversum?


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!

Die kans lijkt klein aangezien dat niet eenvoudig zou zijn. Wel blijkt er een leuke hint in IT: Chapter Two te zitten naar een bekende auto uit Kings boek 'Christine'. Misschien viel het je al op toen je het tweede deel recent bekeek in de bioscoop en een opvallend personage zag in de film.

Nummerbord van Christine
De knipoog naar Christine kwam voor in de scène met de cameo van King zelf. De meeste kijkers waren waarschijnlijk te verrast of focusten zich op de dialoog. Had je op de achtergrond gelet dan had een nummerbord kunnen zien met daarop 'CQB 241'. En dit is de plaat van de rode 1958 Plymouth Fury uit de film Christine uit 1983.

Overigens kun je komende maanden nog twee nieuwe King-films bekijken. Op 4 oktober verschijnt In the Tall Grass op Netflix en op 7 november gaat Doctor Sleep in première in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair