Algemeen

Hoe Joaquin Phoenix' Joker zou reageren op Batman

Geen Joker zonder Batman, en andersom.

door Bram de Groot om 09:28 in Algemeen
Geen Batman zonder de Joker, en zonder de Joker geen Batman. Dit was al eens een onderwerp in de vermakelijke animatiefilm LEGO: The Batman Movie en uiteraard ook The Dark Knight. In de aankomende DC-film Joker hoef je echter geen Dark Knight te verwachten.

In gesprek met celeb-interviewer Jake Hamilton kreeg acteur Joaquin Phoenix de vraag hoe zijn Joker zou reageren als hij Batman tegen zou komen. Opvallend genoeg had Phoenix geen duidelijk antwoord, aangezien hij er nog nooit over nagedacht heeft.


"Daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik wil je graag een antwoord geven, iets leuks. Maar ik weet niet wat zijn reactie zou zijn. Ik stel me voor dat hij een golf van opwinding zou voelen."

Komt er een vervolg?
Ondanks dat regisseur Todd Phillips wel met Phoenix heeft gesproken over een vervolg, lijkt deze er niet te gaan komen. Ook zou de film niet verbonden worden aan The Batman die in 2021 moet verschijnen.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Inderdaad. Een Joker film zonder Batman is geen DC film. Had net zo goed een oorsprong verhaal over Pennywise kunnen zijn. Ik sla deze over, lijkt me geen bal aan. American Psycho met make-up op.

GreenHornet

Avatar

Dus we krijgen weer een nieuwe Joker

Pannekoekenhoofd

Avatar

Monojaxx een oorsprongs verhaal over pennywise komt ook

Pepej

Avatar

Dat is toch uiteindelijk de vraag idd, als t om de joker uit DC gaat. Kan t nog zo goed geacteerd worden en zon vette film op zich zijn, het is in Batman' s stad..
Krijgen we dus geen antwoord op?

Blablazer

Avatar

Beter zo dan kunnen we tenminste wat meer diepgang in een film zien over het betreffende character. Waarom zou Batman altijd het middelpunt moeten zijn.

NieuwsFilm

meest populair