Algemeen

Hoeveel verschilt James Gunn's 'Suicide Squad' van de David Ayer-versie?

Captain Boomerang himself doet een boekje open over beide regisseurs.

door Arjen Rooseboom om 10:58 in Algemeen
Financieel gezien deed Suicide Squad van David Ayer uit 2016 het nog niet eens zo heel slecht. Er is ook zeker een fanbase voor, maar toch nam studio Warner Bros de negatieve kritieken ten harte.

Het komende vervolg met de titel The Suicide Squad zal zich nog steeds in hetzelfde universum afspelen, maar dient ook half als een soft reboot, vanwege de hoeveelheid nieuwe gezichten tussen oudgedienden Margot Robbie, Joel Kinnaman en Viola Davis. En hoewel Ayer toentertijd op een persvertoning nog vol overtuiging riep "F*ck Marvel"! is het nu ironisch genoeg Marvel-kopman James Gunn die de boel mag gaan 'redden'.

Meer humor en doden
Een ander castlid dat weer mag komen opdraven, is Jai Courtney. De acteur (33) sprak onlangs met COMICBOOK.COM en kreeg de vraag of de verschuiving van Ayer naar Gunn niet vreemd zal zijn voor het publiek: "Ik denk niet dat het raar gaat worden. Het is best grappig dat we er weer voor gaan en iedereen verwelkomt de uitdaging en frisse energie. Ik hield van David en vond het geweldig om met hem te werken. Maar James is ook behoorlijk productief en weet echt duidelijk wat hij doet.

Ik ben opgewonden om te zien wat hij eraan toevoegt. Het wordt qua toon anders, maar ook erg cool. De wereld is geëvolueerd van waar we ons op dat moment bevonden; hij zal er zijn eigen mening over hebben en het wordt spectaculair. Ik neem aan dat hij ook een beetje van die Guardians Of The Galaxy gekte meeneemt, maar met de extra vrijheid om een ​​flink stuk van zijn castleden onverwachts te kunnen laten sterven".

The Suicide Squad staat gepland voor een release op 6 augustus 2021.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair