Algemeen

Bob Odenkirk (Better Call Saul) in thriller 'Nobody' van John Wick team

De acteur ruilt zijn komische rollen in voor een rol in een keiharde actiethriller.

door Wouter Drummen om 14:04 in Algemeen
Acteur Bob Odenkirk is voornamelijk bekend van de nodige series. Zo was hij bijvoorbeeld te zien in Fargo, maar is hij vooral bekend van zijn rol als de advocaat Saul Goodman in Breaking Bad en de spin-off, Better Call Saul. Nu gooit hij het eens over een andere boeg, met de actiethriller Nobody.

De film zal worden geregisseerd door Ilya Naishuller, o.a. bekend van Hardcore Henry. Odenkirk heeft de hoofdrol weten te bemachtigen. Hij zal een alledaagse vader spelen, genaamd Hutch Mansell. Hij leidt een rustig leven en wordt gezien als een 'nobody'. Echter, wanneer er twee dieven bij hem inbreken, slaat hij door. Zijn donkere en gewelddadige kant, die hij achter zich had proberen te laten, komt weer naar boven met alle gevolgen vandien.

Crew
Odenkirk zal eveneens optreden als de producent, net zoals David Leitch, voornamelijk bekend van Deadpool 2. Voor Leitch geldt dit als een terugkeer naar zijn actiefilms zoals John Wick, die hij samen met Chad Stahelski maakte. Derek Kolstad, die ook al het scenario verzorgde voor John Wick, zal het script voor Nobody schrijven.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Klinkt interessant. Op de watchlist!

NieuwsFilm

meest populair