Helden terug op eerste poster 'Jumanji: The Next Level'

Helden terug op eerste poster 'Jumanji: The Next Level'

Het vervolg op de kaskraker uit 2017.

In december 2017 en januari 2018 waren Jumanji: Welcome to the Jungle en Star Wars: The Last Jedi de absolute publiekstrekkers. Waar The Last Jedi niet aan de verwachtingen kon voldoen, overtrof de Jumanji-film deze juist.

Ook eind dit jaar krijgen we een Jumanji / Star Wars-clash in de bioscoop. Het valt moeilijk te voorspellen wat de uitkomst zal zijn. Het zou zomaar kunnen dat Jumanji een herhaling van zetten wordt en dat Star Wars zich herpakt. De promotiecampagnes lijkt een kleine 100 dagen voor de release van start te gaan.

Eerste poster Jumanji: The Next Level
Hieronder zie je een eerste affiche voor Jumanji: The Next Level, met daarop opnieuw de gezichten van Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone), Karen Gillan (Ruby Roundhouse), Kevin Hart (Franklin "Mouse" Finbar) en Jack Black (Professor Sheldon Oberon).

Bekijk de afbeelding
Dit keer is er echter wel iets anders: de invulling van de "avatars" is verwisseld. Dit zag je al in de trailer die even geleden verscheen. Vanaf 12 december draait de film van Jake Kasdan in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair