Sam Neill en Laura Dern terug in 'Jurassic World 3'!

Dit kan een heel gave film worden.

We zagen het al een beetje aankomen, maar nu is het zeker. Universal Pictures brengt Laura Dern, Sam Neill en Jeff Goldblum allemaal terug naar de franchise die in 1993 met hun rollen in Jurassic Park begon. Samen zullen ze naast Chris Pratt en Bryce Dallas Howard te zien zijn in Jurassic World 3.

Dat werd bevestigd toen Colin Trevorrow, regisseur van de film, aanwezig was bij een fanscreening van de acht minuten durende short Battle at Big Rock. De korte film liet zien dat dinosaurussen niet gewoon ontsnapt zijn, maar onderdeel uitmaken van het leven van mensen als de franchise de draad weer oppakt in de derde film. Het is dan echt een Jurassic World geworden.

Eerder teruggekeerd
Zowel Dern als Neill als Goldblum keerden al eens terug in films in de franchise. Dern en Neill waren als Dr. Ellie Sattler en Dr. Alan Grant te zien in Jurassic Park III en Jeff Goldblum speelde Ian Malcolm zowel in The Lost World: Jurassic Park als in Jurassic World: Fallen Kingdom. Het is dus niet voor het eerst dat de castleden terugkeren, maar voor Dern en Neill wel voor het eerst in de Jurassic World-trilogie.

De afsluitende film wordt begin volgend jaar opgenomen en zal in juni 2021 in de bioscoop te zien zijn. Mocht je hem gemist hebben, dan hebben we hieronder nogmaals de short voor je!



NieuwsFilm

meest populair