Spider-Man na derde solofilm in 'Avengers 5'?

Tom Holland is terug! Ook Robert Iger is happy.

De hoogste baas van Walt Disney heeft gereageerd op de nieuwe Spider-Man deal. De Marvel-held van Tom Holland is namelijk nog met één solofilm en één verzamelfilm te zien in het Marvel Cinematic Universe. Tot blijdschap van velen.

Met bovenstaand nieuws, uitgebreid op FilmTotaal te lezen, is ook Robert Iger zeer tevreden. Via Twitter liet hij het volgende weten: "De Disney/Sony Spider-Man ruzie beëindigd. Kevin Feige produceert het vervolg. Hier krijg ik een zeer warm gevoel van. Bedankt Sony!"


Naast Solofilm ook in Avengers 5?
Naast een derde solofilm binnen het MCU keert Spider-Man als bekend terug voor nog een film. Mogelijk is dit een vijfde Avengers-film. Hij zou zomaar een volwaardig nieuw lid kunnen worden van het huidige uitgedunde team. Ook zou hij de oprichter kunnen worden van de Young Avengers. Meer over de mogelijk Avengers-teams in de volgende fases lees je in het artikel Mogelijk vier Avengers-teams in Marvel Cinematic Universe.

De kans is groot dat een volgende team-up Avengers-film in 2023 of 2024 verschijnt. Dan zijn er heel wat nieuwe helden geïntroduceerd en is het Marvel Cinematic Universe minimaal zo'n tien films en flink wat Disney+ series verder.

NieuwsFilm

meest populair