Oude bekende terug in Marvels 'Black Widow'!

Oude bekende terug in Marvels 'Black Widow'!

Officieel: William Hurt keert terug als Thunderbolt Ross!

Marvels Black Widow is een nieuw castlid rijker. Niemand minder dan acteur William Hurt, die de rol van generaal Thaddeus 'Thunderbolt' Ross speelt in het Marvel Cinematic Universe, is namelijk op de set van de superheldenfilm gespot. Op het internet circuleert inmiddels een interessante theorie over de reden van zijn aanwezigheid.

Hurt was voor eerst als Ross te zien in The Incredible Hulk (2008). Later dook hij op in Captain America: Civil War (2016), waar hij de Avengers confronteerde met de Sokovia Accords. In die film waarschuwde Tony Stark (Robert Downey Jr.) Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) nog dat Ross achter haar aan zou komen. Hurt had ook een cameo in Infinity War (2018) en Endgame (2019). Nu keert hij dus terug voor Black Widow.

Opzet Thunderbolts-film?
Podcaster Charles Murphy deelde een interessante theorie over de aanwezigheid van Ross. Hij speculeert dat Ross Yelena Belova (Florence Pugh), een spionne die ook gebruikmaakt van de codenaam 'Black Widow', wil rekruteren voor de Thunderbolts, een groep slechteriken die werkt voor de overheid (vergelijkbaar met de Suicide Squad van DC).


Black Widow verschijnt in mei 2020!

NieuwsFilm

meest populair