Hint 'Avengers: Damage Control' naar Shuri's Ironheart in MCU?

Hint 'Avengers: Damage Control' naar Shuri's Ironheart in MCU?

De nieuwe Avengers VR-film.

Marvel Studios maakt naast Marvel Cinematic Universe-films nog veel meer gerelateerde uitgaven. Zo verschijnt binnenkort de VR-film Avengers: Damage Control waarin je als deelnemer een pak aantrekt ontwikkeld door het Black Panther-personage Shuri.

Onderstaande promo voor de VR-film Avengers: Damage Control, gemaakt door Marvel Studios and ILMxLAB laat ons twee Iron Man-pakken zien, kruisingen tussen de technologieën uit Wakanda en van Stark Industries. Deze zijn volgens de promo ontworpen door het personage van actrice Letitia Wright.


Is dit een hint naar Ironheart?
Fans denken nu dat de clip hint naar de komst van Shuri's Ironheart in het Marvel-filmuniversum. Het alter ego van Ironheart in de comics heet Riri Williams, maar Marvel Studios zou er zomaar voor kunnen kiezen om in de films voor een andere invulling te kiezen. Naar verwachting keert Wrights Shuri terug in Black Panther II, te verschijnen in mei 2022.

In Avengers: Damage Control neem je het overigens samen met Avengers als Doctor Strange, Wasp en Ant-Man tegen een bekende vijand. De VR-film debuteert eerst bij VOID-locaties op 18 oktober.

NieuwsFilm

meest populair