'Bond 25' rondt verhaal 'Skyfall' en 'Spectre' af

'Bond 25' rondt verhaal 'Skyfall' en 'Spectre' af

Eindelijk komt een jarenlang verteld verhaal tot een einde.

Actrice Naomie Harris vertelt dat Bond 25, ofwel No Time to Die het verhaal van Bond-films Skyfall en Spectre. Dat gebeurt dan wel met een paar flinke plotwendingen, zo belooft Harris ons.

De actrice speelt wederom van Ms. Moneypenny, een rol die ze voor de derde keer op zich neemt. Tegelijk speelt ze tegenover Daniel Craig, die toe is aan zijn laatste uiting als James Bond. Tegenover de site GQ vertelt ze over de film.

Verhaal afronden
Volgens Harris kon ze het script van No Time to Die on één ruk uitlezen. Het was fantastisch en bijna niet neer te leggen, zo vertelde ze. "Het is de afronding van Skyfall en Spectre. Maar met een paar grote, echt grote verrassingen die mij echt wisten te verbazen. Dus ik denk dat we mensen echt heel erg gaan choqueren."

Daar deze vijfentwintigste toevoeging aan de franchise het afscheid van Daniel Craig vormt, zat dit er al dik in. Immers moet straks een andere acteur in de huid van de bekendste spion van de wereld kruipen en dan wil je toch met een redelijk schone lei kunnen beginnen.

Volgend jaar april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair