Batgirl mogelijk via 'The Batman' in DC-filmuniversum

Comic-goeroe belooft haar entree.

Op dit moment zou schrijver Christina Hodson werken aan het script voor de DC-film Batgirl. Officieel is de film nog niet aangekondigd en Batgirl maakt ook geen onderdeel uit van het aanstaande Birds of Prey.

Via Twitter heeft comic-goeroe Gail Simone onthuld dat de heldin wel onderdeel wordt van andere DC-films. In een ondertussen verwijderde Tweet schreef Simone dat ze teleurgesteld is dat het personage geen onderdeel uitmaakt van de 'Birds': "Ik vind het best wel jammer van Barbara, maar ze krijgt binnenkort heel veel liefde in andere DC-films, dus..."

Overigens zit in Birds of Prey, welke zich vooral zal richten op Harley Quinn wel het personage Cassandra Cain. In de comics groeit zij uit tot een alternatieve Batgirl en wordt gespeeld door de jonge actrice Ella Jay Basco.

Introductie via The Batman
In een artikel van Forbes werd duidelijk dat Batgirl hoogstwaarschijnlijk geïntroduceerd gaat worden in The Batman van regisseur Matt Reeves. Naar verwachting maakt Reeves meerdere films rond Robert Pattinsons 'World's Greatest Detective'.

Birds of Prey verschijnt begin februari 2020 en The Batman staat gepland voor de zomer van 2021.

NieuwsFilm

meest populair