Algemeen

Gerucht: Nova komt sneller naar het Marvel Cinematic Universe dan verwacht!

Zien we de kosmische superhelden al over enkele jaren op het witte doek?

door Jeffrey Kouters om 13:26 in Algemeen
Superheld Nova komt waarschijnlijk sneller naar het Marvel Cinematic Universe dan verwacht. Dat meldt MCU Cosmic. Volgens die site is Nova één van de belangrijkste personages die de komende jaren geïntroduceerd zullen worden.

In mei bracht MCU Cosmic het nieuws naar buiten dat Marvel achter de schermen begonnen was met de productie van een film over Nova. "Nova behoort tot de personages met de meeste potentie", zei Kevin Feige eerder over de mogelijkheid van zo'n film. Ook is bekend dat Nova in een eerdere scriptversie van Guardians of the Galaxy (2014) zat.

MCU Cosmic meldt nu dat Nova hoogstwaarschijnlijk geïntroduceerd zal worden in Phase 5. Dit hoofdstuk start in 2022. Tot nu toe staat alleen Black Panther 2 voor dat jaar gepland in mei. Marvel heeft ook releasedata in februari en juli aangekondigd, maar deze zijn dus nog niet ingevuld.

Het is niet bekend hoever Marvel is met de productie en om welke Nova het precies gaat. De meest geliefde versie onder fans is ongetwijfeld Richard Rider, maar Sam Alexander is als jongere held misschien ook een interessante toevoeging voor wat meer variatie.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hij komt eerder dan Captain Marvel

Frietgezicht

Avatar

Scorsese zal dit regisseren heb ik vernomen uit betrouwbare bronnen

Rafael11

Avatar

Dan wel Richard Rider graag.

NieuwsFilm

meest populair