Algemeen

Ongebruikte Iron Man-beelden uit 'Spider-Man: Far From Home'

In de tweede Spidey solofilm waant Tony Stark duidelijk rond.

door Bram de Groot om 11:26 in Algemeen
Het was onvermijdelijk: het afscheid van een grote Avenger in Avengers: Endgame. De grootste schok was voor de fans waarschijnlijk het sterven van Robert Downey Jr.'s Tony Stark a.k.a. Iron Man nadat hij eigenhandig de Infinity Stones tegen Thanos inzette. Toch drukte hij daarna nog een grote stempel op Spider-Man: Far From Home.

Geheel vreemd is dat uiteraard niet, aangezien Stark de jonge Peter Parker naar het Marvel Cinematic Universe bracht in Captain America: Civil War uit 2016. Daarna kreeg Spider-Man zijn solofilm en daarin was Stark zijn mentor en meer dan één keer de redder in nood. In Far From Home is te zien dat niet alleen Parker rouwt om Tony's dood. Ook de rest van de wereld eert de gevallen held.

Opvallende concept-art
Hieronder zie je een flinke reeks concept-art voor Far From Home. Je ziet vele (muur)tekeningen die ook in de film te zien waren. Overigens lijkt Tony Stark nog niet helemaal verdwenen uit het MCU. Naar verluidt zien we hen kortstondig terug in de prequelfilm Black Widow (2020) en zou hij de stem van Stark inspreken in de Disney+ animatieserie What If...?.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair