Algemeen

Nieuwe poster 'Jumanji: Next Level' hint naar ijzig avontuur!

Het volgende level start begin december.

door Bram de Groot om 09:19 in Algemeen
In de film Avatar uit 2009 wordt duidelijk uitgelegd wat een avatar is, of kan zijn. Via een computer wordt je geest geüpload in een andere wezen en kun je deze (tijdelijk) zijn. Misschien een beetje als een VR-game waarin je je even kan verplaatsen in een ander persoon. In de moderne Jumanji-films gebeurt iets vergelijkbaars.

Zoals te zien in Jumanji: Welcome to the Jungle uit 2017 worden vier tieners opgenomen door een spelcomputer en in de huid geslingerd van een gekozen personage. Dit leidde tot creatieve vertolkingen van Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone), Karen Gillan (Ruby Roundhouse), Kevin Hart (Franklin "Mouse" Finbar) en Jack Black (Professor Sheldon Oberon). In het aanstaande Jumanji: Next Level is dat niet anders, al zullen de tieners nu een andere avatar kiezen en dat heeft uiteraard impact op de creativiteit van de hoofdrolspelers.

Nieuw affiche: meer avonturen
Wat ook anders zal zijn, zijn de avonturen in de tweede film. Onderstaande nieuwe filmposter hint dat ze op verschillende delen van de (game)wereld actief zullen zijn. Het jungle wordt ingeruild voor onder meer een woestijn en zoals te zien vermoedelijk iets als de zuidpool. Vanaf 12 december draait de film van Jake Kasdan in de Nederlandse bioscoopzalen.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

^ Take it easy, Chill.

NieuwsFilm

meest populair