Algemeen

Nieuwe foto van Superman met snor opgedoken

Zo'n snor had Superman heus niet misstaan.

door Jeffrey Kouters om 12:52 in Algemeen
Er is een nieuwe foto van DC's Justice League opgedoken waarop Superman, gespeeld door Henry Cavill, te zien is met zijn veelbesproken snor. Voor veel fans bewijst deze foto wederom dat Warner Bros. de snor nooit digitaal had moeten wegwerken.

Cavill had zijn snor laten groeien voor zijn rol in Mission: Impossible - Fallout. Tijdens de opnames van die film moest hij ook weer opdraven op de set van Justice League, nadat vervangend regisseur Joss Whedon intensieve reshoots besloot door te voeren. De makers moesten vervolgens de snor van Cavill digitaal wegpoetsen en dat was niet bepaald een succes.

Populaire snor
Op internet circuleert sinds enkele dagen een nieuwe uitgelekte foto rond van de besnorde Superman. Veel fans geven aan dat zij deze versie liever hadden gewild dan het uiteindelijke resultaat.


Sommigen twijfelen overigens aan de authenticiteit van de foto en vermoeden dat het om een bewerkte afbeelding gaat. Het oorspronkelijke bericht op Reddit is inmiddels verwijderd.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Volgens mij had hij iets voller gezichtshaar voor MI. Dus zal bewerkt zijn. Neemt niet weg dat ze beter hiervoor hadden kunnen gaan, alleen dan met nog iets meer baard, alleen een snor staat vreemd bij Superman maar volledig behaard had alleen maar gaaf geweest. Was in de comic ook.

Sunspot

Avatar

^

Yep, licht baardje erbij, had zeker gestaan in de film, vooral om hoe Superman nog was in de film, zijn gezichtsuitdrukking, meer serieus, zou dus zeker goed staan

Ang3l

Avatar

Snor of geen snort, maakte voor die rukfilm niets uit.

Movieman2018

Avatar

Ik kan niet genoeg zeggen dat JL pure vuilnis was... Superman zijn bek leek gezwollen door bijensteken.. Leek op een retard.

Heel de productie ervan was een chaos en falend. Voor mij is deze film onbestaand!

Monojaxx

Avatar

Sexy met snor!????

Pepej

Avatar

Hèhè een bijna Freddy Mercury achtige snor en pose haha,
Zonde gewoon wat ze met hem gedaan hebben, dat er nooit een Man of Steel 2 is gekomen toen de tijd rijp was...
Kinderachtig gedoe ook over een snor...

Eddie Singer

Avatar

Alsof de make-up-'artiest' en grimeur geen snor kunnen maken.

Of hadden ze hun 'snor' gedrukt voor MI-Fallout?

Ik maak 'm gewoon...

NieuwsFilm

meest populair