Algemeen

Film over 'Logan'-personage 'X-23' laat nog even op zich wachten

Regisseur James Mangold wil de film echter dolgraag maken.

door Zilko Tarici om 06:00 in Algemeen
Zelfs naast de Oscar-waardige acteerprestaties van Hugh Jackman en Patrick Stewart, wist de piepjonge Dafne Keen zich meer dan staande te houden als het personage Laura/X-23 in superheldenfilm Logan. In de twee jaar sinds de release van de film heeft regisseur James Mangold vaker laten weten interesse te hebben in een film over X-23. Hij geeft nu een update over de status van het project.

Na afloop van een vertoning van zijn nieuwe film Ford v. Ferrari tijdens het Mill Valley Film Festival, werd Mangold gevraagd of hij nog steeds interesse heeft in het maken van een film over X-23. Mangold antwoordde als volgt:

"Ja, en of ik interesse heb! Ik betwijfel echter of we de film in de nabije toekomst zullen kunnen maken."

Een gewilde spinoff
Geruchten over een mogelijke spinoff-film over Keens X-23 begonnen al snel nadat Logan een hit bleek bij zowel critici als publiek. Producenten Simon Kinberg en Hutch Parker lieten in 2017 nog weten na te denken over ideeën over hoe ze deze spinoff zouden kunnen maken. Gezien de overname van Fox door Disney is de kans dat de film wordt gemaakt echter steeds kleiner geworden.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Disney moet dit niet laten liggen. Als DP groen licht krijgt voor R rated dan zal het ook wel goed Komen met deze film.

Master Of Films

Avatar

Speaking of X23. Dafne Keen zit in HBO's His Dark Materials. Benieuwd of ze deze keer wel een goeie boekverfilming kunnen maken. Seizoen 2 komt er ook aan.

tommieman

Avatar

Als ze lang wachten is de actrice inmiddels een volwassen dame en is het effect weg...

Frietgezicht

Avatar

Ja was een leuk karaktertje voor erbij in een film waarin Jackman en Stewart de show stalen. Nu moet zij een film dragen in een wereld zonder mutanten? Nee bedankt

Sunspot

Avatar

^

Er zijn nog mutanten, sowieso die kids en in Canada zitten ze niet achter mutanten aan, zal in veel andere landen ook wel zo zijn.

Frietgezicht

Avatar

^ Xavier had toch velen gedood en voelde zich er schuldig over?
En tja kids, kom op. Ze hebben al moeite om een succes te maken van de laatste films waarin je Storm, Cyclops enz hebt dus wat moet je met wat kids.

Sunspot

Avatar

^

Ja, da twel en hoef dat ook niet te zien. Was gewoon vet gedaan in Logan die X23, zeer goeie casting ook.

Maar is wel goed zo, bedoel, heel dat wereldje is ook anders en Disney heeft nu de rechten, dus zo vet gaat het niet meer worden als in Logan.

Of moet apart, onder ander label, maar denk nie tdat Disney een film wilt maken waar een kind badass mensen afslacht.

Dat vond ik ook vet overigens, een jong meisje dat even afslacht haha :D, gewoon cool was dat, verfrissend in de filmmwereld

NieuwsFilm

meest populair