Algemeen

Wat James Gunn vindt van Gamora's dood in 'Avengers: Infinity War'

Zijn Guardian ging eraan.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Naar verwachting gaat Guardians of the Galaxy Vol. 3 het verhaal van Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord afronden. Maar er zal in die film waarschijnlijk nog een belangrijk element zitten: "waar is Gamora, wie is Gamora en waarom is Gamora?" Zeg maar.

Naar verluidt weten regisseurs niet altijd vooraf wat er met hun MCU-personages gebeurt als deze opduiken in andere films. Via Instagram heeft Guardians-regisseur James Gunn gereageerd op het feit dat het personage van actrice Zoe Saldana door Josh Brolins Thanos wordt gedood in Avengers: Infinity War.

Allemaal gepland
Gunn laat echter weten dat het allemaal opzet is. "Nee. Het is allemaal van tevoren besproken," aldus de regisseur. De vraag is nu of hij ook van tevoren wist wat er met Gamora ging gebeuren in Avengers: Endgame. Daarin keert haar 2014-versie terug. Zij weet echter niet dat ze een relatie heeft met Star-Lord.

Recent gaf Gunn aan dat hij een jaar heeft gedaan over het script van het derde deel. Naar verwachting verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2022 of anders 2023 in de bioscoop.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

WAT JAMES GUNN VINDT VAN GAMORA'S DOOD IN 'AVENGERS: INFINITY WAR'


Antwoord : Nee. Het is allemaal van tevoren besproken.


Heel artikel dat draait om 1 zin wat niet eens een mening is.

Novarellum

Avatar

Het is geen ja en nee vraag Friet ????
Maar ze stierf toch pas in Endgame?

Rohieth

Avatar

Wordt de naam 'Gamora' niet verborgen onder 'Spoiler'?

Dat is toch altijd zo.

Spider-fan

Avatar

Ik dacht dat Filmtotaal beslist niet wilde spoilen in de koppen (pas heel gedoe over met Iron Man), en nu toch dit weer?
Waarom toch? Bijzonder kort geheugen?

Frietgezicht

Avatar

^ Maar er is aardig wat tijd voorbij gegaan. Je zei ook niks toen er in een kop stond dat John Wick 3 in de bios draaide en niet Spoiler 3 draait in de bios. Want door de kop wist ik dat hij dus deel 2 zou overleven.

Spider-fan

Avatar

Naar mijn idee willen ze spoilers in hun algemeenheid vermijden. Ongeacht hoeveel tijd er is voorbijgegaan. Zo kwam het tenminste op me over zoals ze vorige keer reageerden na de spoiler over Iron Man.

Toch weet je het niet zeker. John Wick 3 gaat misschien wel over zijn zoon, die ook John heet.

Frietgezicht

Avatar

^ Haha Gamora ging misschien over dr parkiet die doodging en ook Gamora heet.

Heb John Wick 3 gezien en ging over Johnnie zelf :P

NieuwsFilm