Wat James Gunn vindt van Gamora's dood in 'Avengers: Infinity War'

Wat James Gunn vindt van Gamora's dood in 'Avengers: Infinity War'

Zijn Guardian ging eraan.

Naar verwachting gaat Guardians of the Galaxy Vol. 3 het verhaal van Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord afronden. Maar er zal in die film waarschijnlijk nog een belangrijk element zitten: "waar is Gamora, wie is Gamora en waarom is Gamora?" Zeg maar.

Naar verluidt weten regisseurs niet altijd vooraf wat er met hun MCU-personages gebeurt als deze opduiken in andere films. Via Instagram heeft Guardians-regisseur James Gunn gereageerd op het feit dat het personage van actrice Zoe Saldana door Josh Brolins Thanos wordt gedood in Avengers: Infinity War.

Allemaal gepland
Gunn laat echter weten dat het allemaal opzet is. "Nee. Het is allemaal van tevoren besproken," aldus de regisseur. De vraag is nu of hij ook van tevoren wist wat er met Gamora ging gebeuren in Avengers: Endgame. Daarin keert haar 2014-versie terug. Zij weet echter niet dat ze een relatie heeft met Star-Lord.

Recent gaf Gunn aan dat hij een jaar heeft gedaan over het script van het derde deel. Naar verwachting verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3 in 2022 of anders 2023 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair